happy-death-day-2-u Scifi

Кой спечели билети за „Честита нова смърт“?

SciFi.bg подарява два двойни билета за филма „Честита нова смърт“ – по кината от 15 февруари.

Джесика Рот е начело на завръщащия се актьорски състав в „Честита нова смърт“ – продължението на приковаващия вниманието, предлагащ поредица от повтарящи се драматични и забавни обрати, изненадващ хит на Blumhouse („На парчета“, „Бягай!“, „Чистката“) от 2017 г. Този път нашата героиня Трий (Рот) открива, че да умираш отново и отново се оказва, изненадващо, далеч по-лесно от опасностите, които предстоят.

Вижте ревю за филма тук!

Дадохме ви шанс да спечелите двоен билет за кино за филма, който излиза на 15 февруари по кината, като отговорите на въпроса „Кой постоянно убиваше Трий в „Честита смърт“. Верният отговор беше – нейната съквартирантка, Лори. Верни отговори дадоха 86% от участниците.

Печелившите от нашата игра са:

Н. Николов

К. Кирацова

Двамата печелят двойни билети за кино по избор от веригите на Синема сити и Арена!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Правила за участие

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Играта и пълните й правила са позиционирани на адрес: http://scifi.bg/statii/specheli-bileti-za-chestita-nova-smart, за периода на играта, където всеки може да се запознае с тях.

3. Право на участие има всеки български гражданин, като се участва само веднъж.

3.1. Нямат право на участие членовете на екипа на SciFi.bg и служителите на Форум Филм България, както и членовете на техните семейства.

3.2. При съмнения за измама или заобикаляне на правилата участникът се дисквалифицира.

4. Печелившите в играта се определят на томболен принцип, като в томболата участват всички, попълнили коректно формуляра за участие и отговарящи на условията в точка 3.

5. По силата на общоевропейския регламент GDPR, събраните в хода на играта име и фамилия, е-мейл представляват лични данни. Те ще бъдат използвани от организаторите единствено с цел администриране на играта, връзка с печелившия и изпращане на наградата до него. Участието в играта се удостоверява с получаване на мейл на посочения адрес. Веднага след приключване на играта вашите лични данни ще бъдат изтрити. По всяко време преди това можете да поискате заличаването им чрез отговор в свободен текст на е-мейла, получен за потвърждение на вашето участие в играта. В случай, че изпратите е-мейл с искане за заличаване на личните ви данни, вие се отказвате от участието си в играта.

6. Участниците в играта се съгласяват името фамилията им да бъдат публикувани на сайтовете и фейсбук страниците на организаторите, в случай че са изтеглени като печеливши. Играчите се съгласяват отговорите им да бъдат публикувани, в случай че администраторите решат да съставят такава.

7. Периодът на провеждане на играта е от 11:00 на 09 февруари 2019 г. до 23:59 часа на 17 февруари 2019 г.

8. Наградите, които могат да бъдат спечелени са: 2 двойни билета за кино. Всяка награда ще отиде при един печеливш (двама печеливши общо). С двойния билет победителят може да гледа филма заедно с един придружител в предварително посочено от него кино от веригите на Синема сити и Арена. Билетите се взимат от касата на предварително посоченото кино от победителя или предварително посочен от него представител, след потвърждение от страна на SciFi.bg за издаването им. Билетите могат да се използват в срок от 21 февруари до 05 март.

9. Двамата печеливши ще бъдат изтеглени чрез томбола от 3-членна комисия, съставена от членове на екипа на SciFi.bg, и обявени на сайта http://scifi.bg/statii/specheli-bileti-za-chestita-nova-smart на 18 февруари 2019 г. Томболата се провежда на територията на Република България.

9.1. Печелившите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали, като от тях се изисква в 6-дневен срок от изпращането на съобщението да посочат кое кино от веригите на Синема сити или Арена избират за реализиране на наградата си. В случай, че не отговорят в този срок, печелившите губят правото да получат наградата си. Организаторите не носят отговорност за нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, грешно попълнени е-мейл адреси, технически неизправности и др.

9.2. Организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.

9.3. Организаторите не поемат отговорност, в случай че печелившият не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

9.4. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупки.

10. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

11. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за тяхната парична стойност. Организаторите нямат задължение за удържане на авансов ДОД върху стойността на наградите.

12. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

13. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта, като промените ще бъдат обявени на адрес http://scifi.bg/statii/specheli-bileti-za-chestita-nova-smart.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата