AntMan ks vScifi

Спечели с Ант-мен и Осата

„Ант-мен и Осата“ идва в кината от 6 юли на 3D, IMAX 3D и 4DX. Развихрете фантазията си, за да участвате за една от петте награди с култовите супергерои!

Готови ли сте за страхотни награди от SciFi.bg и Ант-Мен и Осата? В новата ни игра ще спечелят петима от вас! Наградите са следните:

2 броя специален изследователски микроскоп за телефони, 1 брой сгъваема чанта, 1 брой сгъваемо яке и 1 брой тениска, всичките с логото на филма. Кликнете на снимката, за да разгледате наградите по-отблизо.

За да участвате, трябва да отговорите на въпроса по-долу до 5 юли. Победителите ще изтеглим в деня на премиерата на филма.

Играта приключи! Честито на петимата победители:

  • Дебора С. печели чанта;
  • Атанас А. печели яке;
  • Ивелина А. печели тениска;
  • Гергана П. печели микроскоп;
  • Петко Т. печели микроскоп;

В играта участваха 162 души, от които 41 се бориха за микроскоп, 50 – за яке, 26 – за тениска и 45 – за чанта. Очаквайте по-късно днес статия с най-интересните отговори от играта.

Правила за участие

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Играта и пълните й правила са позиционирани на адрес: http://scifi.bg/statii/specheli-s-ant-men-i-osata, за периода на играта, където всеки може да се запознае с тях.

3. Право на участие има всеки български гражданин, като се участва само веднъж.

3.1. Нямат право на участие членовете на екипа на SciFi.bg и служителите на Форум Филм България, както и членовете на техните семейства.

3.2. При съмнения за измама или заобикаляне на правилата участникът се дисквалифицира.

4. В рамките на настоящата игра участниците посочват как би изглеждал свят, в който динозаврите са сред нас, хората, и коя награда предпочитат да спечелят. Печелившите в играта се определят на томболен принцип, като в томболата участват всички, попълнили коректно формуляра за участие и отговарящи на условията в точка 3.

5. По силата на общоевропейския регламент GDPR, събраните в хода на играта име и фамилия, адрес, е-мейл и телефон представляват лични данни. Те ще бъдат използвани от организаторите единствено с цел администриране на играта, връзка с печелившия и изпращане на наградата до него. Участието в играта се удостоверява с получаване на мейл на посочения адрес. Веднага след приключване на играта вашите лични данни ще бъдат изтрити. По всяко време преди това можете да поискате заличаването им чрез отговор в свободен текст на е-мейла, получен за потвърждение на вашето участие в играта. В случай, че изпратите е-мейл с искане за заличаване на личните ви данни, вие се отказвате от участието си в играта.

6. Участниците в играта се съгласяват първото име и първата буква от фамилията им да бъдат публикувани на сайтовете и фейсбук страниците на организаторите, в случай че са изтеглени като печеливши. Играчите се съгласявам отговорите им да бъдат публикувани в отделна статия с техните инициали, в случай че администраторите решат да съставят такава.

7. Периодът на провеждане на играта е от 11:00 на 28 юни 2018 г. до 23:59 часа на 05 юли 2018 г.

8. Наградите, които могат да бъдат спечелени са: 2 броя специален изследователски микроскоп за телефони, 1 брой сгъваема чанта, 1 брой сгъваемо яке и 1 брой тениска, всичките с логото на филма. Всяка награда ще отиде при един печеливш (петима печеливши общо).

9. Петимата печеливши ще бъдат изтеглени чрез томбола от 3-членна комисия, съставена от членове на екипа на SciFi.bg, и обявени на сайта http://scifi.bg/statii/specheli-s-ant-men-i-osata на 06 юли 2018 г. Томболата се провежда на територията на Република България.

9.1. Печелившите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали, като от тях се изисква в 5-дневен срок от изпращането на съобщението да посочат своя адрес за доставка на наградата (или офис на Тип-топ куриер по избор) и да потвърдят своя телефон. В случай, че не отговорят в този срок, печелившите губят правото да получат наградата си. Организаторите не носят отговорност за нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, грешно попълнени е-мейл адреси, технически неизправности и др.

9.2. Наградите ще бъдат изпратени до подадения от печелившия адрес с куриер от Форум Филм България за сметка на организатора в 10-дневен срок от обявяването на победителите. Куриерът уведомява за получената пратка по телефона.

9.3. Организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.

9.4. Организаторите не поемат отговорност, в случай че печелившият не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

9.5. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупки.

10. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

11. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за тяхната парична стойност. Организаторите нямат задължение за удържане на авансов ДОД върху стойността на наградите.

12. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

13. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта, като промените ще бъдат обявени на адрес http://scifi.bg/statii/specheli-s-ant-men-i-osata.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата