JW2 1000x300 vScifi

Спечели с „Джурасик свят: Рухналото кралство“

„Джурасик свят: Рухналото кралство“ идва в кината на 8 юни 2018 г. на 3D, IMAX 3D и 4DX. Както вече стана традиция, събитието ще е съпроводено с награди за нашите читатели!

През месец юни ви каним на ново вълнуващо приключение – този път с динозаври! Петият най-успешен филм на всички времена, „Джурасик свят“, пуска своето продължение – „Джурасик свят: Рухналото кралство“. Минали са три години откакто увеселителният парк „Джурасик свят“ е бил разрушен от избягали динозаври. Исла Нублар е изоставен от хората и вече се населява единствено от оцелелите динозаври, които са намерили убежище в джунглата.

Когато вулканът на острова се активизира, Оуен (Крис Прат) и Клеър (Брайс Далас Хауърд) започват операция по спасяването на оцелелите динозаври и евакуацията им от непрекъснато растящата опасност. Оуен е твърдо решен да открие любимката си Блу, която все още се скита из джунглата. Междувременно, Клеър е преоткрила нова доза възхищение към тези създания и превръща тяхното оцеляване в мисията на своя живот. След пристигането на острова, който бавно бива завладян от горещата лава, експедицията установява, че съществува много по-голям заговор, който цели да установи на Земята опасен световен ред, невиждан от праисторически времена.

И докато Оуен и Клеър се борят с опасността, вие ще имате шанса да спечелите една от трите страхотни награди от „Джурасик свят“ – шапка, тениска или печат с Блу. За целта трябва до 13 юни да отговорите със свои думи на въпроса по-долу. Печелившите ще бъдат изтеглени в томбола и обявени на 14 юни.

Изображение с име: nagradi

Играта приключи, благодарим на всички за участието и свежите отговори! Най-забавните коментари са публикувани в отделна статия!

Печелившите от играта са:

  • Шапка за Никола Б.
  • Тениска за Ивайло К.
  • Печат за Десислава В.

Участваха 141 човека, от които 29 се бориха за шапка, 92 за тениска и 20 за печат.

Правила за участие

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Играта и пълните й правила са позиционирани на адрес: http://scifi.bg/statii/specheli-s-jw2, за периода на играта, където всеки може да се запознае с тях.

3. Право на участие има всеки български гражданин, като се участва само веднъж.

3.1. Нямат право на участие членовете на екипа на SciFi.bg и служителите на Форум Филм България, както и членовете на техните семейства.

3.2. При съмнения за измама или заобикаляне на правилата участникът се дисквалифицира.

4. В рамките на настоящата игра участниците посочват как би изглеждал свят, в който динозаврите са сред нас, хората, и коя награда предпочитат да спечелят. Печелившите в играта се определят на томболен принцип, като в томболата участват всички, попълнили коректно формуляра за участие и отговарящи на условията в точка 3.

5. По силата на общоевропейския регламент GDPR, събраните в хода на играта име и фамилия, адрес, е-мейл и телефон представляват лични данни. Те ще бъдат използвани от организаторите единствено с цел администриране на играта, връзка с печелившия и изпращане на наградата до него. Участието в играта се удостоверява с получаване на мейл на посочения адрес. Веднага след приключване на играта вашите лични данни ще бъдат изтрити. По всяко време преди това можете да поискате заличаването им чрез отговор в свободен текст на е-мейла, получен за потвърждение на вашето участие в играта. В случай, че изпратите е-мейл с искане за заличаване на личните ви данни, вие се отказвате от участието си в играта.

6. Участниците в играта се съгласяват първото име, първата буква от фамилията им и градът им да бъдат публикувани на сайтовете и фейсбук страниците на организаторите, в случай че са изтеглени като печеливши.

7. Периодът на провеждане на играта е от 09:00 на 04 юни 2018 г. до 23:59 часа на 13 юни 2018 г.

8. Наградите, които могат да бъдат спечелени са: един брой тениска с визия от „Джурасик свят: Рухналото кралство“, един брой шапка с визия от „Джурасик свят: Рухналото кралство“ и един брой печат с фигурка на Блу и визия от „Джурасик свят: Рухналото кралство“. Всяка награда ще отиде при един печеливш (трима печеливши общо).

9. Тримата печеливши ще бъдат изтеглени чрез томбола от 3-членна комисия, съставена от членове на екипа на SciFi.bg, и обявени на сайта www.scifi.bg на 14 юни 2018 г. Томболата се провежда на територията на Република България.

9.1. Печелившите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали, като от тях се изисква в 5-дневен срок от изпращането на съобщението да посочат своя адрес за доставка на наградата (или офис на Тип-топ куриер по избор) и да потвърдят своя телефон. В случай, че не отговорят в този срок, печелившите губят правото да получат наградата си. Организаторите не носят отговорност за нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, грешно попълнени е-мейл адреси, технически неизправности и др.

9.2. Наградите ще бъдат изпратени до подадения от печелившия адрес с куриер от Форум Филм България за сметка на организатора в 10-дневен срок от обявяването на победителите. Куриерът уведомява за получената пратка по телефона.

9.3. Организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.

9.4. Организаторите не поемат отговорност, в случай че печелившият не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

9.5. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупки.

10. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

11. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за тяхната парична стойност. Организаторите нямат задължение за удържане на авансов ДОД върху стойността на наградите.

12. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

13. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта, като промените ще бъдат обявени на адрес http://scifi.bg/statii/specheli-s-jw2.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата