Кой спечели от „Отмъстителите: Краят“

12 победители сред феновете на супергероите! „Отмъстителите: Краят“ е вече по кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Едно грандиозно приключение най-накрая ще достигне своя дългоочакван и епичен финал. Ще успеят ли оцелелите Отмъстители да върнат падналите си другари? Ще бъде ли наказан Танос, който със своята ръкавица на вечността изтри 50% от живота във вселената?! Ще разберем в „Отмъстителите: Краят“! Филмът идва в кината от 26 април на 3D, IMAX 3D и 4DX.

А сега вие имате шанс да спечелите една от 12 страхотни награди! Кажете ни кой от камъните на безкрайността бихте искали да притежавате и какво бихте направили с него. Най-оригиналните отговори ви дават възможността да спечелите уникални фенски монети на „Отмъстителите: Краят“ и страхотния роман „Отмъстителите. Всеки иска да управлява света” на Дан Абнет, осигурен от издателство „Сиела“. Периодът на играта е от 24 април до 3 май, като победителите ще бъдат изтеглени на 4 май.

Можете да спечелите една от 12-те награди – 2 романа „Отмъстителите: Всеки иска да управлява света“ и 10 лилави монети с логото на Отмъстителите.

Играта приключи! Победителите са:

Романи печелят:

 • Недялко Л.
 • Мартин Д.

Монети печелят:

 • Николета Т.
 • Радостина В.
 • Десислава В.
 • Таньо В.
 • Вероника К.
 • Васил В.
 • Петра Д.
 • Иван В.
 • Алиция Г.
 • Симона И.

Победителите вече получиха е-мейли. Те трябва да отговорят с адрес за доставка на наградата и телефон до 23:59 на 09.05 или ще загубят наградата си.

 

Правила за участие

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Играта и пълните й правила са позиционирани на адрес //scifi.bg/statii/specheli-s-otmastitelite-krayat за периода на играта, където всеки може да се запознае с тях.

3. Право на участие има всеки български гражданин, като се участва само веднъж.

3.1. Нямат право на участие членовете на екипа на SciFi.bg и служителите на Форум Филм България, както и членовете на техните семейства.

3.2. При съмнения за измама или заобикаляне на правилата участникът се дисквалифицира.

4. Печелившите в играта се определят на томболен принцип, като в томболата участват всички, попълнили коректно формуляра за участие и отговарящи на условията в точка 3.

5. По силата на общоевропейския регламент GDPR, събраните в хода на играта име и фамилия, адрес, е-мейл и телефон представляват лични данни. Те ще бъдат използвани от организаторите единствено с цел администриране на играта, връзка с печелившия и изпращане на наградата до него. Участието в играта се удостоверява с получаване на мейл на посочения адрес. Веднага след приключване на играта вашите лични данни ще бъдат изтрити. По всяко време преди това можете да поискате заличаването им чрез отговор в свободен текст на е-мейла, получен за потвърждение на вашето участие в играта. В случай, че изпратите е-мейл с искане за заличаване на личните ви данни, вие се отказвате от участието си в играта.

6. Участниците в играта се съгласяват първото име и първата буква от фамилията им да бъдат публикувани на сайтовете и фейсбук страниците на организаторите, в случай че са изтеглени като печеливши. Играчите се съгласяват отговорите им да бъдат публикувани в отделна статия с техните инициали, в случай че администраторите решат да съставят такава.

7. Периодът на провеждане на играта е от 07:30 на 24 април 2019 г. до 23:59 часа на 3 май 2019 г.

8. Наградите, които могат да бъдат спечелени са: 2 романа „Отмъстителите: Всеки иска да управлява света“, предоставени от издателство „Сиела“ и 10 лилави монети. Всяка награда ще отиде при един печеливш (дванадесет печеливши общо).

9. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола от 3-членна комисия, съставена от членове на екипа на SciFi.bg, и обявени на сайта //scifi.bg/statii/specheli-s-otmastitelite-krayat на 4 май 2019 г. Томболата се провежда на територията на Република България.

9.1. Печелившите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали, като от тях се изисква в 5-дневен срок от изпращането на съобщението да посочат своя адрес за доставка на наградата (или офис на Тип-топ куриер по избор) и да потвърдят своя телефон. В случай, че не отговорят в този срок, печелившите губят правото да получат наградата си. Организаторите не носят отговорност за нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, грешно попълнени е-мейл адреси, технически неизправности и др.

9.2. Наградите ще бъдат изпратени до подадения от печелившия адрес с куриер от Форум Филм България за сметка на организатора в 10-дневен срок от обявяването на победителите. Куриерът уведомява за получената пратка по телефона.

9.3. Организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.

9.4. Организаторите не поемат отговорност, в случай че печелившият не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

9.5. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупки.

10. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

11. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за тяхната парична стойност. Организаторите нямат задължение за удържане на авансов ДОД върху стойността на наградите.

12. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

13. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта, като промените ще бъдат обявени на адрес //scifi.bg/statii/specheli-s-otmastitelite-krayat.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.