fbawtft-stb

Трейлъри и клипчета за Star Trek, Fantastic Beasts

Вижте американския еквивалент на Хогуортс и музикалния клип на Риана към „Стар Трек“, заедно с последните трейлъри.

Няколко големи франчайза се завръщат в кината тази година и всеки от тях се опитва да се промотира по най-добрия начин, който да му осигури най-много зрители.

Най-буквално възприема тази стратегия „Стар Трек“, който за пръв път в своята 50-годишна история наема известна поп-певица за саундтрака на филма. Риана се оказва фенка на поредицата и няма нищо против да помогне за популяризацията й. Върлите фенове негодуват срещу разводняването на идеята, но пък ако този ход наистина доведе повече хора в кината, то няма нищо лошо. След видеото на Риана ще ви покажем и последния трейлър към „Стар Трек: Отвъд“, който определено си заслужава.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Междувременно, маркетингът на „Фантастични животни и къде да ги намерим“ възприема обратната стратегия и се ориентира предимно към феновете. Новият главен герой в разклонението от „Хари Потър“ трябва да притежава много чар, за да постигне същия успех, а американският еквивалент на Хогуортс, Училището за вещерство и магьосничество Илвърморни, се нуждае от също толкова завладяваща атмосфера. Малко повече за Нют Скамандър ще научим в първия трейлър, а малко повече за училището – във втория, който всъщност е трейлър не на филма, а на нов разказ от Дж. К. Роулинг, предназначен както за върлите й фенове, така и за изясняване на елементи от предстоящия филм.

Бутон за зареждане на YouTube видео

https://www.youtube.com/watch?v=OkBPwEmakEc

 

Star Trek Beyond излиза на 22 юли, а Fantastic Beasts and Where to Find Them – на 18 ноември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата