cinema lights 2

Трейлъри на филми от последните дни

Avengers: Endgame, Captain Marvel, Toy Story 4, Alita: Battle Angel, Us, Scary Stories to Tell in the Dark

Снощи в САЩ се проведе финалът на Суперкупата. Традиционно, това е събитието, залепящо най-много зрители за екрана при прякото му предаване. Затова и много холивудски продукции го използват, за да се рекламират в паузите – това е въпрос както на достигане до десетки милиони хора едновременно, така и на престиж. Нека видим кои предстоящи фантастики какво показаха.

Започваме с очаквания блокбъстър „Отмъстителите: Краят“. Продължението на миналогодишния шампион по приходи „Война без край“ не вади кой знае колко нови кадри, но пък показва опустошената от Танос Земя, изгубила половината си население, както и много от главните герои, които не смятат да се предават. Братята Русо са казали, че за да не издават спойлери, трейлърите показват моменти само от първите 20 минути на филма. Добро решение, предвид че върлите фенове отдавна дебнат за подсказки, на базата на които да подкрепят или отхвърлят многобройните си теории за това как ще завърши кулминацията на поредицата. „Отмъстителите: Краят“ излиза на 26 април в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Разбира се, преди този край ще се запознаем с „Капитан Марвел“, първата супергероиня със самостоятелен филм в поредицата. Тя стига по-високо, по-далеч и по-бързо. В 30-секундната реклама не се говори за сюжета, само се показва колко силна ще бъде героинята на Бри Ларсън. Ще я видим след малко повече от месец – на 8 март, таман за деня на жените. По-долу сме сложили и реклама от началото на януари, която така и не ви показахме тук.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Една от най-обичаните анимационни поредици, „Играта на играчките“ се завръща за четвърти филм. Този трейлър не разказва нищо за сюжета, само показва забавна сценка, която да зариби потенциалните зрители и да информира широката публика, че изобщо ще има такъв филм. Анимацията определено се е подобрила спрямо онези години, което може само да ни радва. Премиерата е на 21 юни.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Джеймс Камерън е вложил много в „Алита: Боен ангел“, но въпреки това андроидът с огромните очи като от японско аниме продължава да изглежда зловещо и невдъхновяващо. Все пак, почитателите на екшъна и традиционните истории, обогатени с фантастични елементи, сигурно ще го харесат. Премиерата е съвсем скоро – на 15 февруари.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Рекламата на хоръра „Ние“ (или „Нас“?) общо взето повтаря предишните трейлъри, но по по-стряскащ начин. С нетърпение очакваме да разберем какъв ще е фантастичният обрат този път. Уви, в САЩ премиерата ще бъде на 22 март, но у нас още не знаем дали ще има такава по кината.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Гийермо дел Торо се завръща към филмите на ужасите със „Страшни истории за разказване в тъмното“. Продукцията ще бъде адаптация на поредица детски книги от Алвин Шварц. По двата кратки тийзъра съдим, че ще става дума за класически хорър с чудовища, като заглавията им кореспондират с две от 82-те истории, достъпни за адаптиране от книгите. Краткото описание на сюжета гласи: „Група тийнейджъри трябва да разрешат мистерията около внезапните брутални убийства в малкото им градче“. Премиерата в САЩ е на 9 януари.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата