Трейлъри на сериалите от Суперкупата и още

The Handmaid’s Tale, The Twilight Zone, Umbrella Academy, What We Do in the Shadows, Game of Thrones.

Вече уважихме филмите, които се рекламираха с нови трейлъри по време на най-голямото американско телевизионно събитие, сега ще ви покажем и сериалите. Част от тях показаха нови кадри, а други се комбинираха с реални продукти, за да покажат забавни клипчета.

Започваме с тийзъра към трети сезон на „Историята на слугинята“. Като цяло, кадрите не ни показват нищо неочаквано – още репресии над жените и свободомислещите, още стряскащи посегателства върху човешкия живот. Явно ще имаме и посещение във Вашингтон, където емблематичният монумент е превърнат в гигантски кръст. Не се знае кога ще започнат епизодите и колко бързо ще ги качва HBO GO за българските зрители, но досега винаги сме гледали сезоните през пролетта.

От първи април CBS All Access ще започне да качва епизодите от римейка на „Зоната на здрача“. Разказвачът ще бъде Джордан Пийл („Бягай“), а в епизодични главни роли ще видим Адам Скот, Стивън Юн, Алисън Толман, Джон Чо, Джейкъб Трембли, Грег Киниар, Таиса Фармига и др. Тийзърчето не показва кадри от предстоящата нова версия/продължение на сериала, но е напълно в стила на старите епизоди.

Следващият трейлър не е от Суперкупата и беше качен преди 2 седмици, но едва сега намираме повод да ви го покажем. Той отново ни връща в Академия Ъмбрела, където предстоящият едноименен сериал на Нетфликс ще се развива. Група необичайни супергерои ще предотвратяват апокалипсиса. Този трейлър разказва много повече от историята, отколкото първия. Сериалът излиза целокупно на 15 февруари.

Нов е и трейлърът на „Какво правим в сенките“, американския сериал по успешния филм на Тайка Уайтити. Хуморът е точно като от първия филм, няма да е по-забавен (макар че за върлите фенове на оригинала, а и на режисьора по принцип, това е повече от достатъчно). Премиерата в САЩ е на 27 март.

Завършваме с една забавна рекламка за Бъд Лайт (марка бира) и „Игра на тронове“, която си е от Суперкупата. Няма нови кадри от предстоящия последен сезон, просто забавно пресичане между два свята. Всичко е прекрасно в кралството, където хората се наливат по цял ден с Бъд Лайт, докато не се намесват познати елементи от Вестерос. А иначе сезонът ще си излезе на 15 април българско време.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |