Трейлъри за Blade Runner 2049, Thor: Ragnarok, Little Evil

Следващата фантастика, на която възлагаме големи надежди, е „Блейд Рънър 2049“, следващият голям филм на Марвел е „Тор: Рагнарок“, а следващата забавна продукция на Нетфликс е „Малко зло“.

Отново се насъбраха немалко рекламни клипчета за филми, които изглеждат интересни и излизат скоро.

Започваме с този, който изглежда най-интересен и със сигурност е най-хардкор фантастичен – „Блейд рънър 2049“. Дени Вилньоф сякаш е сътворил чудеса с шедьовъра на Ридли Скот, а Раян Гослинг, Харисън Форд, Джаред Лето, Дейв Батиста, Макензи Дейвис, Ана де Армас и Робин Райт със сигурност са се постарали да дадат най-доброто от себе си за това дългоочаквано продължение. Трейлърите упорито отказват да дадат подробна представа за сюжета, но стават все по-надъхващи. Засега знаем, че събитията се развиват 30 години след първия филм, когато нов ловец (блейд рънър/бегач по острието), наричан Кей, открива отдавна заровена тайна с потенциала да хвърли в хаос и последните останки от обществото. Разследването му го води до Рик Декард, който е в неизвестност от три десетилетия. Blade Runner 2049 излиза по кината на 6 октомври.

Продължаваме с японския трейлър за „Тор: Рагнарьок“. Той излезе преди две седмици, но така и не намерихме къде да ви го представим. Показвали сме достатъчно материали за този филм, но явно все още има много нови и интересни сцени, които маркетингът да експлоатира. Отново, филмът изглежда по-близък като стил до „Пазители на галактиката“, отколкото до „Отмъстителите“ или предишните филми с бога на гръмотевиците, но, честно казано, това може само да ни радва. Впрочем, тук виждаме и Доктор Стрейндж. Премиерата на Thor: Ragnarok е на 3 ноември.

Завършваме с трейлър за новата продукция на Нетфликс – „Малко зло“. В тази хорър-комедия героят на Адам Скот е доведен баща на дете, което може би е Антихристът. Концецията е добре позната на феновете на „Поличбата“ и всички негови продължения и разклонения, но тук за първи път ще се разглежда от забавната й страна. Лукас определено изглежда зловещо, а около него се случват странни (и болезнени) неща, но по описанията и кадрите още не може да се съди със сигурност дали става дума за въплъщение на Сатаната или за баща с развинтено въображение. Ще научим отговора на 1 септември, когато Little Evil ще бъде качен в Netflix.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.