Dredd (2012)

Клипчета от Doctor Who, Dredd и American Horror Story

Кратки тийзърчета загатват неизбежното завръщане на любимите сериали, а Лена Хеди ще направи поредния комиксов филм по-интересен.

Великобританската емблема „Доктор кой“ все още няма официална дата за премиерата на следващия си епизод и не беше представена на Олимпийските игри, но въпреки това вече сигурно и в Китай са научили какво ще става в следващите 5 епизода. Ето още една малка подсказка за серия 7.1, в която ще видим всички видове далеци досега:

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Какво?! Доктора ще спасява далеците, своите най-стари врагове?! Това придава на последната фраза от общия трейлър съвсем различно значение…

Не по-малко смущаващ е тийзърът за „Американска история на ужасите“ (или по официален превод „Една зловеща семейна история“, която вече няма да е семейна). Сезонът ще носи подзаглавието Asylum, което може да се разбира като „Убежище“ или „Лудница“.

 

http://www.youtube.com/watch?v=M2buFEyQqBE

http://www.youtube.com/watch?v=q7EkQsnVVEA

 

Определено не искаме да попадаме във въпросната институция, но нямаме нищо против да се постреснем с новата история, която ни очаква от малкия екран.

Като заговорихме за стряскащи неща, трябва да обърнем внимание и на Лена Хеди в „Дред“.

 

http://www.youtube.com/watch?&v=Jjh4ljaZ9Rs

 

Любимката ни от „Терминатор: Хрониките на Сара Конър“ и „Игра на тронове“ тук ще играе Мама – бивша проститутка, настояща ръководителка на бизнес с наркотици и гъстонаселена база в Мега Сити 1 – йонен оазис на квази-цивилизацията на опустошената Земя. Горното клипче е един от малкото тихи моменти във филма, в които никой не се стреля с нейните подчинени, но всички журналисти, гледали филма на Comic Con 2012, са категорични, че нейното изпълнение е сред най-добрите елементи на филма по комикса за „Съдия Дред“. В случай, че се интересувате и от главния герой – в това антиутопично бъдеще полицаите са едновременно пазители на реда, съдии и палачи. Съдия Дред е ръководител на екип, изпратен да се бори с мафиотската организация на Мама.

Doctor Who ще се завърне най-вероятно на 1 септември, American Horror Story – през октомври, а Dredd ще направи кинопремиерата си в България на 28 септември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата