Трейлъри за Doctor Who, The Terror, Krypton, Black Lightning, The Magicians

Вижте кадри от „Доктор кой“, „Ужас“, „Криптон“, „Черната светкавица“ и „Магьосниците“

Време е за нова порция тийзъри и трейлъри, този път на сериали. Повечето от по-долните клипчета са твърде кратки за отделни новини, поради което имат честта да са събрани тук.

Започваме с нов тийзър за коледния епизод на „Доктор кой“. Първият Доктор се доказва като доста консервативен, но приключенията му с 12-тия ще са най-зрелищните му досега (като се има предвид, че едно време сериалът е бил сниман в миниатюрно хале с ламарини за декори). За последния пък срещата ще е удачен завършек за текущото превъплъщение. За първи път виждаме по-колоритни кадри от спешъла, включително и злодеите на историята му. Ще се излъчи на 25 декември, като в седмицата преди това BBC America ще направи маратон с епизодите на Дейвид Тенант, Мат Смит и Питър Капалди.

„Ужас“ е един от най-добрите романи на Дан Стивънс и той най-накрая ще се сдобие с адаптация. Тя ще представлява минисериал по AMC с Киаран Хиндс, Джаред Харис и Тобиас Мензис в главните роли. Вдъхновен е от истинска история (бегло) и разказва за пътешествието на кораб от Кралската флотилия в непознатите ледени територии на Арктическия океан. Пътешествието е изпълнено с коварни условия, ограничени ресурси, намаляваща надежда и страх от непознатото. Един по един членовете на екипажа умират, колкото и да се борят за оцеляване, включително един с друг. Премиерата е на 27 март българско време.

Продължаваме с първия свестен тийзър за подготвяния сякаш от векове сериал „Криптон“ за дядото на Супермен на младини. Той прилича на достоен принос към DC вселената във вида й, наложен от сериалите на CW, но с достатъчно Syfy-ска нотка (от по-скъпия вид), за да се отличава. Поне това впечатление ни носи краткото клипче. Знаем, че ще видим историята на забранената любов между Зег-Ел и Лита Зод. Няма да има много общо с познатия ни Супермен, но ще влизат и персонажи като Дуумсдей или Брейниак. Ще има и сблъсък между религиозните фанатици и учените на Криптон. Премиерата ще бъде през 2018 г.

Чудите ли се защо един супергерой би се отказал от употребата на суперсилите си? Защо би оставил престъпниците да вършеят безнаказано, а жертвите им – беззащитни? Мнозина се чудят. Но в случая на „Черната светкавица“ явно няма да е задълго, тъй като сериалът започва със завръщането на супергероя към по-полезното му за обществото амплоа. В новия трейлър се говори за миналото на персонажа, макар и далеч не толкова задълбочено, колкото името на клипчето предполага. Вижда се и първата по-значима промяна на сериала спрямо оригиналния комикс – злодея Сионид е жена вместо мъж. Премиерата е на 17 януари българско време.

Завършваме с пълен трейлър за трети сезон на „Магьосниците“. Там героите се готвят за голяма борба в името на магията, а един от тях е изпратен на „епично приключение“. Премиерата е на 11 януари българско време.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |