cinema lights 2

Трейлъри за Dune, Eternals, Last Night in Soho, Paranormal Activity 7

Натрупаха се реклами за чакани и не чак толкова чакани филми до края на годината – „Дюн“, „Вечните“, „Последна нощ в Сохо“ и „Паранормална активност 7“

Дойде време за нова сборна статия с трейлъри за някои от най-чаканите филми за следващите месеци.

Започваме, разбира се, с „Дюн“. Той вече излезе по торентите, но някои чакаме да му се насладим на кино. Той започва от гледната точка на Чани, Свободната, в която Пол ще се влюби. След това показва завръзката и много кадри от най-вълнуващите моменти на филма. Някак ще изтърпим още десетина дни до 22 октомври, когато най-накрая ще гледаме труда на Дени Вилньоф Dune на голям екран.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме със следващото предложение на Марвел – „Вечните“. Интересен предимно заради актьорския си състав и новото семейство супергерои, филмът ще добави нови лица към следващата фаза от вселената на Отмъстителите. Тийзърът се разказва от гледната точка на героинята на Салма Хайек, която се възхищава на човечеството за победата над Танос, но отново ще потърси обожанието на хората към нейното семейство като към богове. Имаме и клипче тип „Зад кадър“, в което се запознаваме с режисьорката, злодеите и слушаме хвалби за новата продукция и значението й за кинематографичната вселена. The Eternals излиза на 5 ноември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с другото вълнуващо предложение, което ни чака в близко бъдеще – „Последна нощ в Сохо“ с Ана Тейлър-Джой и Мат Смит. С предишните си трейлъри филмът ни впечатли, тъй като обещава нещо нестандартно и вълнуващо. Новата реклама само затвърждава усещането ни в по-кратък и стегнат вариант. Last Night in Soho излиза на 29 октомври.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Завършваме с филма, от който се интересуваме най-малко, но все пак продължава да си има фенове. Това е „Паранормална активност: Следващия наследник“. Най-накрая виждаме пълен трейлър за него, в който ни се разкрива историята – тя ще се върти около демонично обсебване. Paranormal Activity: Next of Kin също излиза на 29 октомври, но само по стрийминг платформата Paramount+, така че не се знае дали и ние ще можем да го гледаме легално.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата