Трейлъри за Sonic, Fantasy Island, Quiet Place 2, Black Widow

Клипче зад кадър и трейлър от „Черната вдовица“, трейлъри от Суперкупата за „Соник Таралежа“ и „Нито звук 2“, кратък нов трейлър за „Островът на фантазиите“.

Дойде време за нова колекция от кино-трейлъри и по всичко личи, че тя няма да е единствената. Този уикенд в САЩ се провежда Суперкупата, най-голямото телевизионно събитие на годината, за което рекламодателите се избиват. А сред най-големите такива е Холивуд.

Започваме с най-старателния екип – този на „Соник таралежа“. Въпреки че филмът от самото начало изглеждаше обречен на провал, а трейлърите му го правят да изглежда детски и дебилен, не може да се отрече, че хората се стараят. Първо се вслушаха във феновете и промениха дизайна на Соник, за да бъде по-малко стряскащ, а сега се охарчват за трейлър по време на Суперкупата, и то специален за събитието. Рекламата започва с известни американски атлети, които хвалят Соник, а след това се показват и кадри от филма. Премиерата на Sonic the Hedgehog е на 14 февруари.

Продължаваме със следващите изръсили се около 5,6 милиона долара за еднократна 30-секундна реклама по телевизията – продължението на „Нито звук“. В кадрите виждаме завръщането на Джон Кразински като бащата от семейството в първия филм. За щастие, героят му си остава мъртъв, а завръщането е в ретроспекцията от момента, когато чудовищата със суперслуха опустошават цивилизацията ни. За съжаление на оцелелите, съществата не са единствената заплаха в постапокалиптичния свят. Премиерата на „Нито звук – Втора част“ е на 20 март.

Нов трейлър има и хорърът „Островът на фантазиите“, макар да не е свързан със Суперкупата. За съжаление, в него няма много нови сцени спрямо предишния. Филмът май няма да привлече много хора в кината само с тези реклами, тъй като те си остават недотам вдъхновяващи. За щастие, почитателите на ужасите са склонни да дават шанс на почти всичко, а и зад този филм стоят два силни бранда – сериала от едно време и продуцентска къща Blumhouse. Бюджетът е едва 7 милиона долара, така че при световно разпространение едва ли ще бъде трудно да се избие. Премиерата е на 14 февруари.

За финал – трейлър и едно старо видео, което нямахме възможност да покажем по-рано – зад кадър на „Черната вдовица“. Героинята трябваше да умре във вселената на „Отмъстителите“, за да получи най-накрая дългоочаквания си самостоятелен филм. Според достъпната информация, сюжетът му ще се развива в миналото, преди кончината на Наташа Романоф. Трейлърът показва повече от „сестрата“ и „семейството“ на главната героиня, а видеото зад кадър е фокусирано върху значимостта на образа й във вселената на Марвел. Премиерата е на 1 май.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |