tvscifibg

Три нови сериала с трейлъри: The Birch, Living with Yourself и Servant

Предстоящите продукции на Facebook Watch, Netflix и Apple TV+ ще се борят за интереса на зрители и абонати в следващите месеци.

В България все още ни е сравнително добре с по-малко от 5 стрийминг платформи, но в САЩ определено скоро ще станат разногледи при цялото налично съдържание, борещо се за интереса на абонатите. Докато Netflix продължава да е лидер, конкурентите му се множат ли множат. В такава ситуация пускането на качествени сериали е ключово за задържането и привличането на платежоспособни зрители. Ето сериалите, с които три от платформите ще се състезават през идните месеци.

Facebook Watch залага на The Birch. „Брезата“ ще бъде хорър, в който тийнейджъри ще призовават чудовище, а то ще ги избива. Малко се знае за сюжета, единствената ни по-сериозна информация идва от тийзъра. Имаме и имената на актьорския състав, но сред тях познати звезди няма, така че ще ви ги спестим. Може цялата продукция да лъха на евтиния, но самото дървесно чудовище изглежда доста впечатляващо. Концепцията идва от награждаван късометражен филм, който сега вдъхновява 15 епизода. Премиерата е на 11 октомври.

The Birch Teaser | Facebook Watch

Once you summon her, you never escape her. The Birch premieres October 11th, only on Facebook Watch.

Posted by The Birch on Friday, September 27, 2019

Продължаваме с Living with Yourself – новата научнофантастична комедия на Netflix, в която звездата е Пол Ръд („Ант-Мен“). Ръд играе загубеняк, който плаща на съмнителна фирма да изкара най-доброто от него наяве, за да стане по-успешен човек. Оказва се, че те всъщност го клонират и убиват оригинала, но именно при него оригиналът взима, че оцелява… И не е сигурно дали ще му хареса да види как се справя новата му версия с живота. Премиерата на „Да живееш със себе си“ е на 18 октомври.

https://www.youtube.com/watch?v=5w54yW2Ur50

Apple TV+ пък ще ни изкушава с нещо мистериозно и плашещо от ума на М. Найт Шаямалан. Известният с обратите си режисьор прави сериала „Слуга“ за стрийминг платформата на ябълката, а в актьорския състав са Лорън Амброуз („Два метра под земята“), Рупърт Грайнт („Хари Потър“) и Тоби Кебел („Войната за планетата на маймуните“). Servant разказва за двойка от Филаделфия, които скърбят след като невъобразима трагедия отваря пропаст в брака им и позволява на мистериозно зло да влезе в дома им. Премиерата е на 1 ноември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата