tvscifibg

ТВ-трейлъри: Shadow and Bone, Loki, The Walking Dead, Rick & Morty

Трейлъри за първи сезон на „Сянка и кост“, първи сезон на „Локи“, единадесети сезон на „Живите мъртви“ и пети сезон на „Рик и Морти“.

Отново се насъбраха трейлъри, които са подходящи за показване накуп, като този път те са за сериали.

„Сянка и кост“ по поредицата книги на Лий Бардуго продължава да изглежда сполучлив сериал и да вълнува феновете. В него виждаме повече от света на Гриша и това, което прави главната героиня специална. Сериалът излиза с целия си сезон накуп на 23 април.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с трейлъра за „Локи“. След успеха на „УондаВижън“ и „Сокола и Зимния войник“ (който все още продължава), Disney+ продължават смело напред. В новите кадри от Локи виждаме повече за неговия арест и мисията, която ще го изкара от затвора на времевите агенти. Сериалът ще излиза с по един епизод на седмица, като първият ще бъде пуснат на 11 юни.

Бутон за зареждане на YouTube видео

The Walking Dead пострада доста от пандемията, включително и откъм качество на новите епизоди предвид ограничения актьорски състав за всеки от тях. Въпреки това 11-ти сезон продължава по план – той ще бъде последен за сериала и ще бъде разделен на три третини. Тийзърът за първата показва и датата, на която епизодите ще започнат да се излъчват – 22 август.

https://www.youtube.com/watch?v=mtdP8sa1Zmk

За финал оставяме анимационния сериал за възрастни „Рик и Морти“, чийто дългоочакван пети сезон е на прага ни. Приключенията на лудите дядо и внук продължават и ще включват нови прескачания между измерения, извънземни и перверзии. Премиерата е на 20 юни.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата