Вълнуващи видеа – Manifest s4, Shadow & Bone s2, Hellbound s2

„Манифест“ навлиза в първата половина от последния си сезон, „Сянка и кост“ се завръща за нов сезон, а „Обречени за ада“ е подновен за втори сезон с видео.

Мина известно време от последния сезон на Manifest (в който финалът беше най-разтърсващ досега), но всички препятствия пред излъчването на продължението му вече са преодолени. Нищо, че телевизията спря сериала си, Netflix се намесиха и го спасиха, като му поръчаха нов, четвърти сезон, който ще бъде разделен на две половини. Трейлърът за първата част беше излъчен по време на тазвечерното събитие Tudum. Премиерата на „Манифест“ сезон 4 е на 4 ноември.

Продължаваме с дългоочакваното завръщане на „Сянка и кост“. Адаптацията на първата книга от поредицата за Гриша на Лий Бардуго се оказа доста прилична. Във втори сезон познатите ни лица ще се завърнат, като ще имаме и нови мускулести момчета, които ще се присъединят към отряда главни герои. За съжаление, още няма достатъчно материал за цял трейлър, но в този бърз поглед са натрупани достатъчно интересни кадри, които да създадат очакване към новия сезон на Shadow and Bone. Не е обявена премиерна дата, вероятно ще го чакаме догодина.

Продължаваме с добра новина за феновете на южнокорейските сериали, в частност Hellbound. Нямаме кадри от втори сезон, само видеообявление, че сериалът е подновен за още епизоди. Което е интересно, предвид че първи сезон излезе миналата година, а Netflix обикновено подновяват продукциите си около месец-два след премиерите им. И, в 90% от случаите, ако няма обновление до 2 месеца след премиерата, значи сериалът е мъртъв. Не е ясно какво се е случило, че нови епизоди да бъдат поръчани чак сега. Премиерата вероятно ще бъде след поне половин година.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |