Видео от Sleepy Hollow, Jessica Jones, Agents of SHIELD

Трейлърче за „Слийпи Холоу“, тийзър за „Джесика Джоунс“ и първите 5 минути от епизод 3.01 на „Агентите на ЩИТ“.

Ако сте от феновете на първи сезон на „Слийпи Холоу“, вероятно стискате палци всички обещания за връщане към успешната формула (и зарязване на неуспешната, която опропасти втори сезон) да се окажат истина. Изглежда, според сценаристите и рекламния екип, най-добрият начин да се спаси сериала е да се направи по-лек и забавен. Ако тактиката им не проработи – насладете се на следващия сезон, защото е много вероятно да се окаже последен. Все пак, краткото тийзърче за новия сезон изглежда зарибяващо по един неангажиращ начин, така че отказалите се от сериала могат да му дадат още един шанс.

 

Продължаваме с новия сериал на Нетфликс и Марвел, „Джесика Джоунс“, част от по-големия проект за „Защитниците“. Първите кадри (а може би дори не са и кадри от сериала, а просто тийзър) са леко странни, предвид че става дума за супергеройски сериал, но пък са в тон с по-нестандартната (поне спрямо кинофилмите) интерпретация на марвеловите комикси от Нетфликс. Джесика Джоунс би трябвало да е бивша супергероиня, но явно не е загубила силите си. По всичко личи, че ще се нуждае от нов будилник когато почне сериалът.

 

Като споменахме Марвел, видео имаме и от „Агентите на ЩИТ“. Там нечовеците ще са голямата тема на следващите серии и се очаква те да променят комиксовата вселена както на кино, така и за телевизия, по осезаем начин. За да зариби зрителите, ABC пусна почти 5 минути от премиерата на трети сезон онлайн. В тях виждаме нечовек, на име Джоуи, който може да топи метал с допир. Две организации се занимават с нехората и първо пристига по-лошата, но в последствие добрите от ЩИТ спасяват положението.

 

Sleepy Hollow се завръща на 1 октомври, Agents of S.H.I.E.L.D. още по-скоро – на 29 септември, а Jessica Jones излиза вкупом на 20 ноември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |