Платена реклама

SciFi.bg е уникално интерактивно онлайн списание, концентрирано изцяло върху фантастиката и нейните поджанрове като научна фантастика, фентъзи, свръхестествени драми и ужаси. Нашата история води началото си от 2011 година, като през това време се доказахме като един от най-добрите източници на информация и мнения за жанрови творби и нови технологии.

За месец февруари 2019 сме имали по 462 потребителя на ден, които са разгледали общо 24 765 страници на сайта (4526 от импресиите са били за заглавната страница). Най-честите ни посетители са на възраст между 25 и 34 години (36% от всички възрастови групи), като двата пола са представени еднакво силно (49.6% мъже към 50.4% жени). Читателите ни са от цялата страна, като най-много са от София (41%), Пловдив (7%), Варна (7%), Бургас (5%), Стара Загора (4%).

Тематиката на сайта позволява много лесно да се определят интересите на аудиторията – фантастика, книги, филми, сериали и игри. Нашите посетители се интересуват още от начини за прекарване на свободното време, спорт, компютри, електроника и технологии.

При желание, можем да предоставим достъп до статистиките ни в google analytics. За повече подробности, моля свържете се с нас на адрес: advertise@scifi.bg

Вече можете директно да се обърнете към нашата аудитория чрез платена реклама! За целта предлагаме 2 банер позиции – МАСОВ и ЗАГЛАВЕН.

Важна подробност е, че нашите банери не се улавят от ад-блокърите и се показват на всички потребители!

МАСОВИЯТ банер се вижда от всички страници на сайта, освен секция „Календар“ и заглавната страница. Той е със стандартен размер от 300х250 пиксела. Ако не разполагате с такъв, можете да поискате да ви го изработим на цена от 20 лева или безплатно при поръчка на стойност над 100 лв.

Ако желаете да поръчате този банер, можете да изберете между 2 варианта на заплащане – за импресии и за време:
Цена на 1000 импресии – 3 лв.
Цена за 1 месец – 55 лв.

ЗАГЛАВНИЯТ банер се вижда само на заглавната страница (home page). Неговият препоръчителен и максимален размер е 392х288 пиксела. Ако не разполагате с такъв, можете да поискате да ви го изработим на цена от 20 лева или безплатно при поръчка на стойност над 100 лв.

Ако желаете да поръчате този банер, можете да изберете между 2 варианта на заплащане – за импресии и за време:
Цена на 1000 импресии – 3 лв.
Цена за 1 месец – 10 лв.

Ако желаете да заемете И ДВЕТЕ позиции с ваш(и) банер(и):
Цена на 1000 импресии – 3 лв.
Цена за 1 месец – 60 лв.

Минимална стойност на поръчката: 20 лева.

Ограничения:
  • Няма да бъдат одобрявани заявки за реклама на сайтове с порнографско (всякакъв вид и форма) съдържание, включително банери с такова към други сайтове.
  • Няма да бъдат одобрявани заявки за реклама на сайтове (онлайн магазини) за оръжия.
  • Няма да бъдат одобрявани заявки за реклама на сайтове на политически, сектантски или религиозни организации.

 

Оставаме на разположение за други форми на реклама или организиране на общи промоции, игри и др.

За повече информация, свържете се с нас на адрес: advertise@scifi.bg