Дойде време и за Кристал

Третата част на поредицата за Савантите е вече на пазара

Ако сте фенове на романтичната фентъзи-поредица за Савантите, то трябва да сте изключително доволни от Егмонт България, защото издателството пуска нов роман всяка седмица!

На пазара вече е и третата част – „Кристал“. Тя отново се предлага както самостоятелно, така и заедно със списание Bravo.

В новото предложение авторката Джос Стърлинг ни запознава с Кристал Брук. Тя е родена в семейство на Саванти, но не притежава паранормални способности. Зарязва колежа, без никаква идея какво ще прави с живота си, за да живее в сянката на неотразимата си по-голяма сестра Даймънд. След пътуване до Денвър и случайна среща с чаровните братя Бенедикт Даймънд се оказва лудо влюбена и сгодена. Кристал от своя страна въобще не е впечатлена от тях… всъщност никой друг не може да я ядоса така, както умее Хав Бенедикт. Когато семействата им се събират във Венеция за сватбата на Даймънд, могъщ враг сграбчва възможността да нанесе удар. Кристал и Хав ще трябва да обединят силите си, за да спасят своите близки. И да отключат тайна, толкова дълбоко заровена, която ще ги свърже завинаги…

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |