mrachnite krasavci 2

Излезе втората книга от поредицата „Мрачните красавци“

По книжарниците можете да откриете „Среднощните зверчета“ на Меган Шепърд, изд. „Егмонт България“.

Изображение с име: srednoshtnite zverchetaПрочетохте ли „Мрачните красавци“ на Меган Шепърд от миналата година? Ако да и ви е харесала, то ще се зарадвате да разберете, че нейното продължение, „Среднощните зверчета“ вече е по книжарниците. Втората книга продължава историята на Анук, която се заплита още повече.

Още от първия си досег с магията, Анук мечтае да стане вещица. Това е и единственият начин тя да спаси своите приятели – зверчетата, които за разлика от нея не се измъкнаха невредими от битката за Монтелимар. Те останаха приковани в своята животинска форма, пленени от Принц Ренар.

Сега Анук е принудена да сключи политически брак с нейния заклет враг и да премине смъртоносно огнено изпитание, за да се превърне във вещица. Но скоро Анук осъзнава, че не само зверчетата са в опасност. Най-жестокият вещерски орден е отприщил Черната смърт в Лондон, а От може би няма да е достатъчно силен, за да ги победи.

Съдбата на двата свята виси на косъм. Анук трябва да отключи силата си и да привлече нови съюзници, за да предотврати трагедията. Цената на властта винаги е била висока, сега тя ще струва всичко.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата