Трейлър за трети сезон на From Dusk Till Dawn

„От здрач до зори“ отива в Ада.

Робърт Родригес, създателят на култовата поредица (или поне култовият първи филм) „От здрач до зори“, започна своята собствена телевизия El Rey по най-добрия възможен начин – със сериал по най-успешната му творба. From Dusk Till Dawn (The Series) не постигна феноменални рейтинги, но отличава телевизията от многото й конкуренти и все пак й води зрители, поради което продължава да бъде продуциран. Съвсем скоро ще навлезе в третия си сезон, в който братята Геко ще посетят Ада…

Трети сезон на сериала продължава сагата на братята Геко, които си проправят път през смразяващия свят на кулебра, хибридите между вампири и змии, които ръководят тайни империи в Тексас и Мексико. Някога най-опасните престъпници по тези земи, Сет и Ричи избягаха през границата, за да спасят живота и богатството си. След като се натъкнаха на бар, пълен с кръвопийци и бандити, Геко срещнаха вампирската богиня Сантанико и се присъединиха към каузата й. Това им спечели място в света на кулебра. Но сега този свят е на ръба на кървава и разрушителна експлозия, защото нови врагове, решени да превземат властта, се събират, за да ги премахнат. По типична семейна традиция, Сет и Ричи събират необичайна компания от стари и нови познати, които да се изправят срещу силите на Ада.

В трети сезон се завръщат Ди Джей Котрона, Зейн Холц, Ейза Гонзалес, Джеси Гарсия, Мадисън Девънпорт, Брандън Су Ху, Емили Риос и Джейк Бюзи. Към актьорския състав ще се присъединят Ана де ла Регуера (Jane the Virgin), която ще се превъплъти в Лорд Венганца Вердуго, един от останалите седем кулебра-лордове, Марко Зарор (Machete Kills) като Золо – ацтекски войн, трениран в ада, Том Савини (From Dusk Till Dawn) като Бърт – пенсиониран ловец на демони, който пуши повече марихуана, отколкото продава за медицински цели, Морис Компт (Breaking Bad) като Браза, мистериозен герой, подобен на Распутин, който се захваща с братята Геко, и Ники Уилан (House of Lies), чийто персонаж е пазен в тайна.

Съвсем наскоро е пуснато и промо за първи епизод, фокусирано върху Сет. Премиерата на трети сезон ще бъде на седми септември българско време, а броят епизоди отново ще е 10.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |