fdtd-s3poster-official

Трейлър за трети сезон на From Dusk Till Dawn

„От здрач до зори“ отива в Ада.

Робърт Родригес, създателят на култовата поредица (или поне култовият първи филм) „От здрач до зори“, започна своята собствена телевизия El Rey по най-добрия възможен начин – със сериал по най-успешната му творба. From Dusk Till Dawn (The Series) не постигна феноменални рейтинги, но отличава телевизията от многото й конкуренти и все пак й води зрители, поради което продължава да бъде продуциран. Съвсем скоро ще навлезе в третия си сезон, в който братята Геко ще посетят Ада…

Бутон за зареждане на YouTube видео

Трети сезон на сериала продължава сагата на братята Геко, които си проправят път през смразяващия свят на кулебра, хибридите между вампири и змии, които ръководят тайни империи в Тексас и Мексико. Някога най-опасните престъпници по тези земи, Сет и Ричи избягаха през границата, за да спасят живота и богатството си. След като се натъкнаха на бар, пълен с кръвопийци и бандити, Геко срещнаха вампирската богиня Сантанико и се присъединиха към каузата й. Това им спечели място в света на кулебра. Но сега този свят е на ръба на кървава и разрушителна експлозия, защото нови врагове, решени да превземат властта, се събират, за да ги премахнат. По типична семейна традиция, Сет и Ричи събират необичайна компания от стари и нови познати, които да се изправят срещу силите на Ада.

В трети сезон се завръщат Ди Джей Котрона, Зейн Холц, Ейза Гонзалес, Джеси Гарсия, Мадисън Девънпорт, Брандън Су Ху, Емили Риос и Джейк Бюзи. Към актьорския състав ще се присъединят Ана де ла Регуера (Jane the Virgin), която ще се превъплъти в Лорд Венганца Вердуго, един от останалите седем кулебра-лордове, Марко Зарор (Machete Kills) като Золо – ацтекски войн, трениран в ада, Том Савини (From Dusk Till Dawn) като Бърт – пенсиониран ловец на демони, който пуши повече марихуана, отколкото продава за медицински цели, Морис Компт (Breaking Bad) като Браза, мистериозен герой, подобен на Распутин, който се захваща с братята Геко, и Ники Уилан (House of Lies), чийто персонаж е пазен в тайна.

Съвсем наскоро е пуснато и промо за първи епизод, фокусирано върху Сет. Премиерата на трети сезон ще бъде на седми септември българско време, а броят епизоди отново ще е 10.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата