1 коментар
star-wars-the-last-jedi

Първи трейлър за Star Wars: The Last Jedi

Какво идва след джедаите? Ще обуздае ли Рей силата си?

Тази седмица в САЩ се празнува 40-тата годишнина от премиерата на „Междузвездни войни: Епизод ІV – Нова надежда“. Кулминацията на тържествата дойде още днес с първия трейлър към предстоящия осми епизод в сагата – „Междузвездни войни: Последните джедаи“. Всякакви думи са излишни, затова да се насочваме право към клипчето!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Въпреки че нищо не разбираме за сюжета, тийзърът ни показва много повече отколкото онзи преди години за „Силата се пробужда“. Имаме кадри с всеки от важните персонажи (Кари Фишър, уви, е в гръб), задължителни битки и намек за разтърсваща среща между Рей и Люк Скайуокър. Май ще бъде спазена традицията вторият филм от всяка тройка да бъде най-мрачният, но пък и най-добрият.

От следващия филм очакваме да „задълбае повече в историята на Рей“, а връзката между Фин и По да „продължи да разцъфва“. Поне за такива развития са намекнали актьорите в интервюта.

Любопитен факт е, че Кари Фишър е била не само актриса в The Last Jedi, но и редактор на сценария. Тържествата за юбилея на Star Wars очаквано си позволиха малко прекъсване, за да почетат гранддамата на поредицата.

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Междузвездни войни: Последните джедаи“ излиза на 15 декември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата