Arrow

 • Заглавие Arrow
 • Категории Сериали
 • Жанрове Екшън Супергерои
 • Собственици CW
 • Година 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020
 • Държави САЩ
 • Статус Приключен
 • Рейтинг 7.4 /10
 • WWW cwtv.com/shows/arrow

През деня Оливър е безгрижен богаташ пазен от бодигарда си Джон Дигле, а когато падне мрак той се превръща в представител на справедливостта.

След корабокрушение, милиардерът плейбой Оливър Куин е смятан за загинал в продължение на пет години преди да бъде открит на далечен остров в Тихия Океан. Когато се завръща в Старлинг Сити той е посрещнат топло от майка си Мойра, сестра си Теа и най-добрия си приятел Томи, но всички те чувстват че инцидента е променил Оливър. Той се опитва да скрие истината за мъжа в който се е превърнал, докато се опитва да поправи грешките, които е допуснал в миналото. Той създава Грийн Ароу – персона, с която тайно може да поправи несправедливостта в града и да завърне предишната слава на Старлинг Сити. През деня Оливър е безгрижен богаташ пазен от бодигарда си Джон Дигле, а когато падне мрак той се превръща в представител на справедливостта. Детектив Куентин Ланс, който е баща на Лорел – бившата приятелка на Оливър, е твърдо решен да залови престъпника, който има собствено мнение за спредливост, а Мойра знае много повече за корабокрушението от колкото показва.

 • Име на български: Стрелата
 • Създател: Грег Берланти, Марк Гугенхайм, Андрю Крейсбърг
 • Сценарист: Бен Шварц, Браян Форд Съливан, Джордж Пап, Морт Вайсингър
 • Режисьор: Джон Беринг, Майкъл Шулц и др.
 • В ролите: Стефън Амел, Колин Донъл, Кейти Касиди, Дейвид Рамзи, Джейми Шеридан, Сузана Томпсън
Отминали събития
 • s08e10 - Fadeout
 • s08e09 - Green Arrow & The Canaries
 • s08e08 - Crisis on Infinite Earths: Part Four
 • s08e07 - Purgatory
 • s08e06 - Reset
 • s08e05 - Prochnost
 • s08e04 - Present Tense
 • s08e03 - Leap of Faith
 • s08e02 - Welcome to Hong Kong
 • s08e01 - Starling City
 • s07e22 - You Have Saved This City
 • s07e21 - Living Proof
 • s07e20 - Confessions
 • s07e19 - Spartan
 • s07e18 - Lost Canary
 • s07e17 - Inheritance
 • s07e16 - Star City 2040
 • s07e15 - Training Day
 • s07e14 - Brothers & Sisters
 • s07e13 - Star City Slayer
 • s07e12 - Emerald Archer
 • s07e11 - Past Sins
 • s07e10 - My Name is Emiko Queen
 • s07e09 - Elseworlds, Part 2
 • s07e08 - Unmasked
 • s07e07 - The Slabside Redemption
 • s07e06 - Due Process
 • s07e05 - The Demon
 • s07e04 - Level Two
 • s07e03 - Crossing Lines
 • s07e02 - The Longbow Hunters
 • s07e01 - Inmate 4587
 • s06e23 - Life Sentence
 • s06e22 - The Ties That Bind
 • s06e21 - Docket No. 11-19-41-73
 • s06e20 - Shifting Allegiances
 • s06e19 - The Dragon
 • s06e18 - Fundamentals
 • s06e17 - Brothers in Arms
 • s06e16 - The Thanatos Guild
 • s06e15 - Doppelganger
 • s06e14 - Collision Course
 • s06e13 - The Devil's Greatest Trick
 • s06e12 - All for Nothing
 • s06e11 - We Fall
 • s06e10 - Divided
 • s06e09 - Irreconcilable Differences
 • s06e08 - Crisis on Earth-X, Part 2
 • s06e07 - Thanksgiving
 • s06e06 - Promises Kept
 • s06e05 - Deathstroke Returns
 • s06e04 - Reversal
 • s06e03 - Next of Kin
 • s06e02 - Tribute
 • s06e01 - Fallout
 • s05e23 - Lian Yu
 • s05e22 - Missing
 • s05e21 - Honor Thy Fathers
 • s05e20 - Underneath
 • s05e19 - Dangerous Liaisons
 • s05e18 - Disbanded
 • s05e17 - Kapiushon
 • s05e16 - Checkmate
 • s05e15 - Fighting Fire with Fire
 • s05e14 - The Sin-Eater
 • s05e13 - Spectre of the Gun
 • s05e12 - Bratva
 • s05e11 - Second Chances
 • s05e10 - Who Are You?
 • s05e09 - What We Leave Behind
 • s05e08 - Invasion!
 • s05e07 - Vigilante
 • s05e06 - So It Begins
 • s05e05 - Human Target
 • s05e04 - Penance
 • s05e03 - A Matter of Trust
 • s05e02 - The Recruits
 • s05e01 - Legacy
 • s04e23 - Schism
 • s04e22 - Lost in the Flood
 • s04e21 - Monument Point
 • s04e20 - Genesis
 • s04e19 - Canary Cry
 • s04e18 - Eleven-Fifty-Nine
 • s04e17 - Beacon of Hope
 • s04e16 - Broken Hearts
 • s04e15 - Taken
 • s04e14 - Code of Silence
 • s04e13 - Sins of the Father
 • s04e12 - Unchained
 • s04e11 - A.W.O.L.
 • s04e10 - Blood Debts
 • s04e09 - Dark Waters
 • s04e08 - Legends of Yesterday
 • s04e07 - Brotherhood
 • s04e06 - Lost Souls
 • s04e05 - Haunted
 • s04e04 - Beyond Redemption
 • s04e03 - Restoration
 • s04e02 - The Candidate
 • s04e01 - Green Arrow
 • s03e23 - My Name is Oliver Queen
 • s03e22 - This is Your Sword
 • s03e21 - Al Sah-Him
 • s03e20 - The Fallen
 • s03e19 - Broken Arrow
 • s03e18 - Public Enemy
 • s03e17 - Suicidal Tendencies
 • s03e16 - The Offer
 • s03e15 - Nanda Parbat
 • s03e14 - The Return
 • s03e13 - Canaries
 • s03e12 - Uprising
 • s03e11 - Midnight City
 • s03e10 - Left Behind
 • s03e09 - The Climb
 • s03e08 - The Brave and the Bold
 • s03e07 - Draw Back Your Bow
 • s03e06 - Guilty
 • s03e05 - The Secret Origin of Felicity Smoak
 • s03e04 - The Magician
 • s03e03 - Corto Maltese
 • s03e02 - Sara
 • s03e01 - The Calm
 • s02e23 - Unthinkable
 • s02e22 - Streets of Fire
 • s02e21 - City of Blood
 • s02e20 - Seeing Red
 • s02e19 - The Man Under the Hood
 • s02e18 - Deathstroke
 • s02e17 - Birds of Prey
 • s02e16 - Suicide Squad
 • s02e15 - The Promise
 • s02e14 - Time of Death
 • s02e13 - Heir to the Demon
 • s02e12 - Tremors
 • s02e11 - Blind Spot
 • s02e10 - Blast Radius
 • s02e09 - Three Ghosts
 • s02e08 - The Scientist
 • s02e07 - State v. Queen
 • s02e06 - Keep Your Enemies Closer
 • s02e05 - League of Assassins
 • s02e04 - Crucible
 • s02e03 - Broken Dolls
 • s02e02 - Identity
 • s02e01 - City of Heroes
 • s01e23 - Sacrifice
 • s01e22 - Darkness on the Edge of Town
 • s01e21 - The Undertaking
 • s01e20 - Home Invasion
 • s01e19 - Unfinished Business
 • s01e18 - Salvation
 • s01e17 - The Huntress Returns
 • s01e16 - Dead to Rights
 • s01e15 - Dodger
 • s01e14 - The Odyssey
 • s01e13 - Betrayal
 • s01e12 - Vertigo
 • s01e11 - Trust but Verify
 • s01e10 - Burned
 • s01e09 - Year's End
 • s01e08 - Vendetta
 • s01e07 - Muse of Fire
 • s01e06 - Legacies
 • s01e05 - Damaged
 • s01e04 - An Innocent Man
 • s01e03 - Lone Gunmen
 • s01e02 - Honor Thy Father
 • s01e01 - Pilot
Новини Още
7 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |