Dark Season2 poster

2 трейлъра за Dark

Последният сезон излиза този петък.

Нямаме търпение за последния сезон на Dark! Имаме сериозни причини да очакваме финала на сериала да оправдае надеждите и да отговори на многото въпроси, поставени от безумно сложния сюжет на първите два сезона, така че това едва ли ще е нов крах тип „Игра на тронове“. Тук всичко е свързано, краят е началото и нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В първия трейлър, който ви показваме, има леко припомняне на станалото до момента. Разбира се, то е много повърхностно и фокусирано само върху най-главните герои – няма как сюжетът на двадесетте излъчени до момента епизода да бъде събран в две минути, тъй като за него са необходими сложни схеми и дълбоки размишления.

Вторият е насочен изцяло към трети сезон и е доста епичен. Хубавото в цялата ситуация е, че Netflix вече осъзнават какъв голям хит е сериалът и колко много хора по света го обичат, макар и да няма много предпоставки за това – не е произведен от англоговоряща страна, доста сложен и труден за следене е… По коя да е американска телевизия едва ли би имал особен успех, но за стрийминг платформата той си е цяло бижу. Затова и промотирането на последния му сезон върви усилено. А премиерата му е съвсем скоро – на 27 юни.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата