1 коментар
the-x-files-2015-walter-skinner

20 минути от завръщащите се Досиета Х

Клип зад кадър показва сцени от новите епизоди и припомня стари сюжетни линии от първите девет сезона.

Феновете на „Досиетата Х“ няма как да са по-щастливи с наближаването на новата година. След по-малко от месец ще видим шестте нови епизода от завръщането на любимия сериал за агентите Мълдър и Скъли и техните разследвания на конспирации, извънземни и паранормалното. С разочароващия филм от 2008 г. почитателите на култовия сериал останаха с усещането за нещо незавършено, за пропилян потенциал. Е, сега имаме нова надежда тази несправедливост да бъде поправена – десети сезон, или The X-Files Revival.

Ако сте супер развълнувани от предстоящите серии и нямате търпение да навлезете в тях, то следващото клипче е идеално за вас. В 20-минутно видео тип „зад кадър“ екипът говори за новите епизоди и показва сцени от тях. Същевременно, клипчето е добро и за тези, които са позабравили за какво точно ставаше дума и какво се случи последно между Мълдър и Скъли. То дава доста добра идея за това какво да очакваме от новите серии (дано спойлерите да не са твърде големи и сюжетите да имат достатъчно изненади), облива с носталгия и уверява, че незавършени сюжетни линии като Уилям, сина на двамата агенти, опитите за създаването на хибриди между хора и извънземни и др. ще намерят своя завършек, а завръщането на уж умрели персонажи ще има своето обяснение. Вижте сами за какво става дума:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Клипчето все още не успокоява съмненията ми, че има опасност Крис Картър да е изкуфял и новите епизоди тотално да сринат всичките ми спомени от сериала, но още с първите му минути, а и със саундтрака за финалните надписи, става ясно, че магията се е върнала – остават само няколко седмици докато я видим и ние.

The X-Files се завръщат на 24 януари, пускат втори епизод на 25-ти и след това още четири по веднъж на седмица. Първи и шести ще развиват митологията, а средните четири ще са със самостоятелни сюжети. Последният епизод ще излезе на 22 февруари. Стискаме палци възраждането да си заслужава и да не остане само за тази година.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата