Трейлър за „Огледалце, огледалце“

Джулия Робъртс се очертава като най-забавната кралица от приказките.

Джулия Робъртс ще е забавната зла кралица

Снежанките напоследък просто нямат край. Как изведнъж се пръкнаха толкова много, умът ни не побира. Имаме една по телевизията в „Имало едно време“, очакваме втора в епичното фентъзи „Снежанка и ловецът“, а ако започнем да изброяваме всички други телевизионни и филмови адаптации, включително и немското порно със седемте джуджета, то ще получим списък с дължината на Дунав. Ако искаме да хванем тенденцията, скоро ще трябва да започнем с класациите “ 5 от най-красивите Снежанки“ и “ 5 от най-злите кралици“.

„Огледалце, огледалце“ е една от очакваните за догодина кино версии, която (донякъде също като гореспоменатото порно) залага на пародийния елемент, за да се отличи от останалите адаптации на любимата детска приказка.

http://www.youtube.com/watch?v=kpLVO396eHs

Яко фотошопнатата Снежанка

Режисьорът е Тарсем Сингх, който стои зад „Войната на боговете“. Изглежда обаче Mirror, Mirror ще бъде доста по-умен от него, макар и по-евтин откъм визия, така че едва ли двата филма могат да бъдат сравнявани по каквото и да е.

Логичното сравнение е със „Снежанка и ловецът“, но докато там се залага на епичния фентъзи елемент, тук се набляга на шегичките. Разбира се, за това съдим само по трейлърите, а доколко ще успеят и двата филма в поставените си цели, предстои да видим догодина (специално за „Огледалце, огледалце“ – на 16 Март, а за „Снежанка и ловецът“ – 1 Юни).

Главната героиня със снежно бяла кожа и гарвановочерна коса тук е изиграна от Лили Колинс („Свещеник“), но изглежда сякаш тя не е фокусът на историята. Много повече се залага на Джулия Робъртс, която от „Хубава жена“ се превръща в „Най-красивата на света преди да узрее Снежанка“. Опитът на Джулия с комедии през годините определено ще влезе в употреба, като още отсега имаме основание да смятаме, че именно тя ще направи филма гледаем. Кралят пък ще бъде Шон Бийн, който ни е добре известен от „Властелина на пръстените“ и „Игра на тронове“.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
12 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Вече се пошегуваха с режисьора за това, но Тарсем лично каза, че Шон Бийн не умира поне в този филм. 🙂

Tiana

Дам! Пък може да се насладим на малко по-различен приказен ъгъл, стига да не прекаляват с липсата на креативност и вдъхновение и да направят 10 снежанки, 20 спящи красавици и т.н.

Мира
Pepper

По-добре от тийнейджъри вампири/върколаци

Нед Ласков
Nedelcho_Laskov

Е, да ама приказки…

Да, съгласна съм със Ставрев. Поне да мине модата на тийнейджърските вампири…

Станимир Ставрев

Абе да ти кажа Once Upon a Time си е много сериозен сериал, въобще не е в творческа криза.
Просто в момента минават един след друг периоди с различни мании които биват изцеждани до дъно. Първо бяха вампирите, сега приказките… кой знае каква ще е манията на 2012-2013

Нед Ласков
Nedelcho_Laskov

На мен пък изобщо не ми допада тая мания по приказките… Един, два филма по една приказка са напълно достатъчни – а те и сериали почнаха. Това просто показна изключителната творческа криза, която е засегнала всички (поне зад океана).

Tiana

Според мен ще се гледа само ако искаш да се посмееш. Но другата Снежанка определено ще си заслужава и киното /надявам се/. И както казаха в статията – сигурно Джулия Робъртс ще направи филма гледаем. 🙂

Мира
Pepper

Изглежда ми мега тъпо.

Петя Ивайлова
petia84

горкият Шон Бийн – сигурно и тук ще го убият в началото!;))
„5 от най-красивите Снежанки“ не е лоша идея, впрочем. Аз лично бих гласувала за Кристин Кройк от версията на Холмарк – филмът не ми е съвсем по вкуса, но актрисата ми допада на външен вид.