10 коментара
mirror

Трейлър за „Огледалце, огледалце“

Джулия Робъртс се очертава като най-забавната кралица от приказките.

Изображение с име: mirror
Джулия Робъртс ще е забавната зла кралица

Снежанките напоследък просто нямат край. Как изведнъж се пръкнаха толкова много, умът ни не побира. Имаме една по телевизията в „Имало едно време“, очакваме втора в епичното фентъзи „Снежанка и ловецът“, а ако започнем да изброяваме всички други телевизионни и филмови адаптации, включително и немското порно със седемте джуджета, то ще получим списък с дължината на Дунав. Ако искаме да хванем тенденцията, скоро ще трябва да започнем с класациите “ 5 от най-красивите Снежанки“ и “ 5 от най-злите кралици“.

„Огледалце, огледалце“ е една от очакваните за догодина кино версии, която (донякъде също като гореспоменатото порно) залага на пародийния елемент, за да се отличи от останалите адаптации на любимата детска приказка.

http://www.youtube.com/watch?v=kpLVO396eHs

Изображение с име: snow-white-vs-snow-white
Яко фотошопнатата Снежанка

Режисьорът е Тарсем Сингх, който стои зад „Войната на боговете“. Изглежда обаче Mirror, Mirror ще бъде доста по-умен от него, макар и по-евтин откъм визия, така че едва ли двата филма могат да бъдат сравнявани по каквото и да е.

Логичното сравнение е със „Снежанка и ловецът“, но докато там се залага на епичния фентъзи елемент, тук се набляга на шегичките. Разбира се, за това съдим само по трейлърите, а доколко ще успеят и двата филма в поставените си цели, предстои да видим догодина (специално за „Огледалце, огледалце“ – на 16 Март, а за „Снежанка и ловецът“ – 1 Юни).

Главната героиня със снежно бяла кожа и гарвановочерна коса тук е изиграна от Лили Колинс („Свещеник“), но изглежда сякаш тя не е фокусът на историята. Много повече се залага на Джулия Робъртс, която от „Хубава жена“ се превръща в „Най-красивата на света преди да узрее Снежанка“. Опитът на Джулия с комедии през годините определено ще влезе в употреба, като още отсега имаме основание да смятаме, че именно тя ще направи филма гледаем. Кралят пък ще бъде Шон Бийн, който ни е добре известен от „Властелина на пръстените“ и „Игра на тронове“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата