1 коментар
leave-the-world-behind

Зарежете го тоя обречен свят

Трейлър за филма Leave the World Behind с Джулия Робъртс, Итън Хоук, Махершала Али и Кевин Бейкън.

Netflix пуснаха трейлър за едно от най-чаканите си филмови заглавия тази година – Leave the World Behind. Най-чакано, защото в него участват цели 4 големи звезди – Джулия Робъртс, Итън Хоук, Махершала Али и Кевин Бейкън. Режисьор пък е Сам Исмаил, известен със сериала „Господин Робот“.

След като ви запознахме с основните лица на продукцията, да ви кажем и за какво става дума – семейна ваканция на двама съпрузи е прекъсната от двама непознати, които се появяват в наетата от тях къща през нощта и им носят новини за предстоящ апокалипсис. Заплахата наближава и става все по-осезаема и двете семейства трябва да решат как имат най-голям шанс да оцелеят и какво е новото им място в разпадащия се свят.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Не е даден точен жанр на филма, но явно ще има фантастичен елемент. Ако сте чели случайно едноименната книга на Румаан Алам ще имате повече представа за какво точно ще става дума от нас. Важното е, че Netflix са спечелили търга за правата за адаптация на романа още през 2020 година и оттогава досега се е работило усилено по продукцията.

Премиерата ще бъде на 8 декември по Netflix, като в САЩ ще има и премиера в избрани кина преди това – от 22 ноември нататък.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата