1 коментар
american-horror-story-coven

American Horror Story подновен за четвърти сезон

Ще има още поне една „Зловеща семейна история“

Добри новини за феновете на хоръра – „Зловеща семейна история“ ще има и догодина! Рейтингите на трети сезон се подобряват епизод след епизод, което е дало причина на FX да поднови сериала за четвърти сезон. Решението не е много неочаквано, предвид че телевизията се хвали наляво и надясно с оригиналността и известността на American Horror Story, но все пак след миналогодишните колебания в рейтингите, имаше известни зрънца на съмнение.

Още по-добрата новина е, че Джесика Ланг отново ще получи роля. 64-годишната актриса очарова зрителите и този сезон и продължава да гарантира поне половината от успеха на сериала. За съжаление обаче, самата тя е обявила, че ще се пенсионира след четвърти сезон, което вероятно значи, че той ще й бъде последен. Дали това ще попречи на следващите сезони да съберат така необходимите им рейтинги – ще видим, но засега поне можем да спим спокойно, че вещерското сборище няма да е последното, което ще изскочи от умовете на Раян Мърфи и Брад Фалчук.

Всичко ще свърши с една целувка...

За какво ще става дума в четвърти сезон? Никой още не знае. Сериалът е антология, при която всяка година се разиграва различна история. В дебютния сезон ставаше дума за къща, обитавана от духове, във втория – за лудница, пълна с ужаси, а в третия виждаме едни от последните оцелели вещици да се борят за оцеляване, но по женски – с интриги и скубане на коси.

Според един от слуховете, Мърфи е казал, че ако сериалът някога достигне до четвърти сезон, в него ще се продължи историята от първия (или поне краят й ще се използва за основа). Това означава, че вероятно ще видим порастването на Антихриста, както и смъртта и хаоса, които ще го следват. В последните сцени от епизод 1.12 видяхме как малкото изчадие се радва на окървавената си бавачка – само част от потенциала му. Не е ясно обаче дали има истина в този слух.

„Зловеща семейна история“ се излъчва в България от телевизия Fox.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата