Трейлъри за Legend of Hercules, Spider-Man 2, Jupiter Ascending, Godzilla, Edge of Tomorrow

„Легендата за Херкулес“, „Невероятният Спайдър-мен 2“, „Пътят на Юпитер“, римейкът на „Годзила“ и „На ръба на утрешния ден“ показват нови сцени.

Както обикновено, декември месец гъмжи от трейлъри за предстоящи интересни филми и тази година това не е изключение. Тази седмица ще ви представим цели 4 нови промо-клипчета!

Започваме с най-новите, макар че вече сме виждали сцени от тях и преди. В „Легендата за Херкулес“ (или „Херкулес: Легендата започва“) титулярният полубог няма почти нищо общо с първообраза си от древногръцката митология, но затова пък е почти постоянно съблечен. Хубавото е, че дори американците се присмиват на абсурдността на филма, но лошото е, че това няма да му попречи да бъде блокбъстър.

Продължаваме с новите сцени от „Невероятният Спайдър-мен 2“. Както вече разбрахме, най-голямата му битка започва, а противниците ще са няколко. Международният трейлър залага малко повече на комичните моменти във филма и отново дава увереност на феновете, че следващата част няма да ги разочарова.

Продължаваме с филмите, от които още не сме ви показвали сцени (въпреки че трейлърите им излязоха преди няколко дни и е вероятно да сте ги виждали вече на други сайтове, за което се извиняваме 🙂 ). Jupiter Ascending е новият опит на братя Уашовски да очароват публиката. За разлика от „Облакът атлас“ обаче, тук и инвеститорите очакват хит, който дори може да стане начало на трилогия. Мила Кунис е Юпитер – украинска имигрантка в САЩ, работеща като чистачка на тоалетни (не сме убедени, че Юпитер е типично украинско име за момиче, но нищо). Един ден на нея й се явява Чанинг Тейтъм, който е генетично подобрен супервойник, и й казва, че съдбата й е отредила по-важна роля. Нейното съществуване заплашва да наруши баланса на силите във вселената – място, където на повечето планети по-висши от хората еволюирали същества са на върха на обществената йерархия. Може да звучи малко тъпо, но трейлърът всъщност изглежда много обещаващо!

Римейкът на „Годзила“ също пусна промо-клипче. Сюжетът там е ясен – огромно чудовище се появява все тая откъде и започва да мачка градовете. Тийзърът започва с доста напрегната и мрачна сценка, а следващите кадри обещават една доста добра интерпретация на японската любимка.

За финал ви пускаме трейлъра на „На ръба на утрешния ден“. Том Круз и Емили Блънт се борят срещу извънземна инвазия, която сякаш не може да бъде спряна. Но те имат на своя страна един добър коз – след всяка смърт преживяват деня си наново и получават нов шанс да победят. Супервойниците от бъдещето изглеждат малко като звездни рейнджъри, а идеята за повтарящите се дни не е нова, но все пак има шанс комбинацията да се окаже успешна.

The Legend of Hercules излиза на 10 януари, The Amazing Spider-Man 2 – на 2 май, Jupiter Ascending беше съвсем наскоро изместен по-рано за 18 юни (вместо първоначално обявения 25-ти), Godzilla започва да сее разруха на 16 май, а Edge of Tomorrow идва на 30 май.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |