for all mankind mars

For All Mankind и Monarch: Legacy of Monsters – с подновявания и разклонения!

„За цялото човечество“ ще има пети сезон и 1 разклонение, а „Монарх: Заветът на чудовищата“ ще има втори сезон и няколко разклонения.

Каквото и да мислите за айфоните, никой не може да отрече, че Apple tv+ е една от най-добрите стрийминг платформи за феновете на сериалите. Те винаги се стараят да продуцират качествени продукции и много рядко ги спират недовършени.

Ето, например сега, имаме прекрасни новини за два от най-хитовите им сериали. For All Mankind, който редовно присъства в годишните ни класации за най-добри сериали, официално е подновен за пети сезон и, на всичкото отгоре, получава разклонение. „За цялото човечество“ се развива в алтернативна вселена, в която СССР първи стъпват на Луната. Това разпалва космическа надпревара, която позволява на човечеството още в началото на 21-ви век да колонизира Марс! Краят на четвърти сезон загатна за интересни развития в политиката и управлението на земните нации и Марс, като вероятно последствията от финала ще се отразят съществено на историята по-нататък. За съжаление, нямаме потвърждение кои актьори ще се завърнат, така че е напълно възможно Ед и/или Дани да се окажат починали извън кадър за новите епизоди от алтернативната 2012 година.

И докато американците и останалите се занимават с колонизирането, сценаристите ще ни върнат назад във времето на тяхната алтернативна история, но от другата страна. Разклонението Star City ще ни покаже развитието на СССР в този свят. Описват го като параноиден трилър, който ни връща в момента, в който Съветския съюз става първата държава, изпратила човек на Луната. Ще видим живота на космонавтите, инженерите и тайните агенти в съветската космическа програма и ще разберем за рисковете, които са поели, за да придвижат човечеството напред. Уви, повече новини нямаме, но силно се надяваме отново да снимат в София като фон за Москва. Интригите в Роскосмос определено бяха сред по-интересните елементи на миналия сезон.

Изображение с име: monarch legacy of monsters

Междувременно, с поръчка за нов сезон е и Monarch: Legacy of Monsters. В него централното чудовище ще бъде Конг. Сериалът-разклонение за Годзила и другите чудовища беше подновен миналата седмица, като и там има интересни допълнителни новини. Оказва се, че сделката на Apple tv+ с Legendary включва не само този сериал, но и много други. Нямаме подробности колко и какви точно, но новината със сигурност е вълнуваща за феновете, които през последните година и нещо определено бяха разглезени откъм количество филми за Годзила и гигантските чудовища.