Нова свръхестествена драма от TNT

Поредният паранормален сериал ще удари малкия екран през 2015 г.

От американската кабелна телевизия TNT обявиха наскоро, че са получили разрешение за започване на снимки по най-новия си проект – Proof. Главните роли ще бъдат поверени на Дженифър Биълс /The Chicago Code/, Матю Модиин /The Dark Knight Rises/ и Джо Мортън /Хенри от „Еврика“/. Действието в сериала ще се развива около д-р Каролийн Тейлър /Биълс/, която е натоварена със задачата да разследва случаи на възможни обсебвания, прераждания и др. свръхестествени явления.

Дженифър Биълс, ще играе ролята на д-р Каролийн Тейлър

Дженифър Биълс ще играе ролята на д-р Каролин Тейлър

Proof е увлекателна история, която ще се опита да отговори на един най-задаваните въпроси – Има ли живот след смъртта ?“  това споделя Майкъл Райд, президент и директор на програмата за TNT, TBS и Turner Classic Movies. Сериалът ще бъде продуциран и режисиран от екипа на носителите на награда „Еми“ Кира Седжлуик, Роб Брагин, Том Джейкъбсън и Алекс Грейвс /Същият който е участват и в създаването на хитовете  The West Wing, Game of Thrones  и др./ За момента е ясно само, че първият сезон ще бъде 10 епизода, но ако има интерес не е изключено и да бъде разширен за повече. Точна премиерна дата няма, но се носят слухове за късната пролет или ранното лято на 2015 г.

За този проект не е ясно дали има нещо общо с един подобен със същото име, за който писахме неотдавна, който трябваше да бъде режисиран от М. Найт Шаямалян. Може да се получила смяна на екипа или просто да са 2 различни начинания. Поне едното обаче, явно ще го бъде.

Както винаги, при допълнителна интересна информация около проекта ще Ви уведомим!

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

sweet666

По скоро ми се струва че ще е поредния провал.Без увлекателен сюжет,екшън,емоция и зареден смисъл.Ама сигурно за да убиеш времето може и да стане.

SargoS

🙂

Мирослав Димитров

Честно мен изобщо не ме грабва като сюжет, но нали се води от „наште“ сериали… трябваше да съобщя.

SargoS

Не звучи особено оригинално или зарибяващо… Все пак винаги може да ни изненадат приятно.