Макс продължава на макс

Тази седмица ще излезе третата книга от поредицата за „Максимум Райд“. Тя се казва „Спасяването на света и други екстремни спортове“ и отново е на Джеймс Патерсън.

MAX RIDE#3_cover_BGИздателство „Егмонт България“ продължава да радва почитателите си с бързината, с която издава книги от поредиците си. Годината още не се е преполовила, а предстои да излезе поредната книга от поредицата „Максимум Райд“. Тя отново е на Джеймс Патерсън и ще носи интригуващото име „Спасяването на света и други екстремни спортове“. Книгата излиза на 7 юни, цената й ще бъде 12,90 лв. Тя ще бъде налична едновременно в хартиен и електронен формат.

Време е Макс и нейните приятели да се изправят срещу най-големия си враг и да изпълнат своята мисия – да спрат „Революцията”. Това е зловещ експеримент, който цели да промени генотипа на избрана част от населението и да създаде господстваща раса. Досега Макс, Зъба, Изи, Ръч, Газопровода и Ейнджъл винаги са побеждавали заедно силите, срещу които се борят. Но дали ще успеят да спасят света, когато са разделени, принудени да живеят в нелегалност и плен, далеч един от друг?

Едно е сигурно – или ще спасят света, или ще изгорят с него…

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Биби

Кога ще излезе четвъртата книга!!!

О моля те, книгите май са общо седем или осем. Има още много пъти да го спасяват този свят!

Кал

Това е третата книга за спасяването на света, която ми попада напоследък. Явно темата пак набира актуалност… 😀