Obsidian

Край на лукса с две нови книги

На 6 и 22 ноември почитателите на фентъзи поредицата „Лукс“ на Дженифър Арментраут ще могат да се сдобият с двете нови книги – „Основа“ и „Опозиция“.

osnova cccДнес Егмонт България издаде четвъртата книга от поредицата „Лукс“ на Дженифър Арментраут, „Основа“, а на 22 ноември ще излезе и последната, пета част – „Опозиция“. Първите три части, „Обсидиан“, „Оникс“ и „Опал“ вече са по книжарниците.

В „Основа“ Деймън ще направи и невъзможното да си върне Кейти. След успешната (но катастрофална мисия) той е изправен пред невъзможното. Кейти я няма. Отвлечена е. Сега всичко, за което може да мисли е как да я открие. Да унищожи всеки, изправил се на пътя му? Готово. Да изгори до основи целия свят, за да я спаси? С удоволствие. Да разкрие извънземната раса, от която произлиза, пред света? Ама разбира се! Единственото, което Кейти трябва да направи е да оцелее…

Дженифър Л. Армантроут е бестселър автор на New York Times и USA Today на романи за тийнейджъри на. Под псевдонима Джей Лин тя има издадени поредица и от романтични книги, някои от които могат да се открият и на българския пазар. Това са „Ще те чакам” и „Бъди с мен”, част от романтичната линия на „Егмонт” Уо.

Поностоящем писателката живее в Западна Вирджиния със съпруга си и прекарва свободното си време в четене и гледане на филми със зомбита.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата