Да чуем дивогласите

Началото на нова фентъзи трилогия ще излезе на 4 април – „Дивогласи“ от Джейкъб Грей и „Егмонт България“

Ferals_Cover_Curves.inddСега е добро време да си тийнейджър и да харесваш фентъзи! Доказва го поредното ново предложение на „Егмонт България“ – романът „Дивогласи“ от Джейкъб Грей. Ще го намерите по книжарниците от утре.

Някога Блекстоун е проспериращ мегаполис, но Тъмното лято променя всичко. Вълна от насилие и престъпност помита града, а начело на разрухата е страховит водач – Предача. Това се случва преди 8 години. Сега последователите на Предача отново плъзват из Блекстоун, а 13-годишният Коу е на път да се оплете в мрежите им.

Коу никога не се е съмнявал в способността си да общува с враните. Но когато се задава опасност от ново Тъмно лято, момчето разкрива подземния свят на дивогласите – тези, които притежават силата да говорят с животните и да ги контролират. Коу е един от тях. За да спаси града си, той трябва бързо да овладее способности, които никога не е подозирал, че притежава, и да се подготви за битка срещу зла сила, каквато никой не може да си представи.

Джейкъб Грей пази самоличността си в тайна. Много малко се знае за него. Говори се, че живее в голям град в Щатите, а нощем кръстосва улиците, мечтаейки тъмни и магични истории. Обожава животните и дори самият той говори на гарвани… въпреки че никой не знае дали разбира нещо от отговорите им.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |