Финален трейлър на Mad Max: Fury Road

Отделно се прави и игра за PS4 по „Лудия Макс“.

Бомбастичната рекламна кампания намира логичния си завършек с пореден нов нестандартен и адски зарибяващ трейлър за „Лудия Макс: Пътят на яростта“. Музикалното оформление и монтажът отново мачкат, а клипчето показва и малък откъс от филма:

Култовият режисьор Джордж Милър, основател на пост-апокалиптичния жанр в киното и на легендарната поредица „Лудия Макс“, ни връща към историята на воина на пътя, Макс Рокатански, в „Лудия Макс: Пътят на яростта“.

Преследван от бурното си минало Лудия Макс (Том Харди) вярва, че единствения начин да оцелее е да броди сам по изпепелените земи. Въпреки това пътят му се пресича с група бегълци, които в бойната машина на елитния командир Ярост (Чарлийз Терон), препускат през пустошта в търсене на спасение от тираничния Джо Безсмъртни, който е ограбен от незаменимата си собственост. Разярен, Джо Безсмъртни събира всичките си воини в безжалостно преследване на бегълците, което се превръща в шеметна война. Лудия Макс е последната им надежда.

А ако търсите още начини да се радвате на „Лудия Макс“, то скоро ще имате и компютърна игра към него. Тя ще е за Play Station 4 и взима доста елементи от филма. Вижте какъв ще бъде геймплеят й:

 

Филмът с Том Харди и Чарлийз Терон в главните роли излиза на 15 май, а играта – на 1 септември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |