prokylnata nosht tt

Идват повелителите на нощта

Излезе „Прокълната нощ“, книга първа от новата романтична поредица на Егмонт – „Повелителите на нощта“ от Джина Шоуолтър.

prokylnata nosht ccТърсачите на нежност вече могат да се насладят на новия роман от романтичната серия на издателство „Егмонт България“ Уо, в който има фентъзи елементи. Днес по книжарниците беше пуснат „Прокълнатата нощ“ от Джина Шоуолтър, първа част от поредицата „Повелителите на нощта“.

През целия си живот Ашлин Дароу е тормозена от гласове от миналото. За да сложи край на този кошмар, тя заминава за Будапеща, търсейки помощ от мъж, за когото се твърди, че има свръхестествени способности. Това, което Ашли не знае, е, че ще попадне в ръцете на Мадокс, опасен непознат – мъж в капана на собствениия си ад.

Никой от двамата не може да устои на неконтролируемата страст, пламнала на прага на смъртна опасност. Всеки горещ допир и всяка изпепеляваща целувка ги доближават все повече до ръба на унищожението. Но дали любовта им е достатъчно силна, за да устои на изпитанията, пратени им от боговете?

Анотацията е малко мъглява, но ако си падате по тийн романси, едва ли ви трябва повече – достатъчно е да знаете, че комбинацията от свръхестествени способности и неконтролируема страст на прага на смъртна опасност винаги е печеливша.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата