Как ще свършат „Падащи небеса“

Трейлър за пети сезон на Falling Skies.

Междупланетната ситуация в „Падащи небеса“ става все по-сложна, но накрая винаги Земята го отнася. Така или иначе, известно е, че следващият сезон на сериала ще бъде последен, така че историята ще има възможност да завърши подобаващо. Ще разберем коя е новата раса, появила се във финала на четвърти сезон, за какво се бори тя и как ще завърши битката с рибоглавите Ешени и пълзящите им помощници за родната ни планета. Определено сега е моментът да вложим всичко, както казва Том в новия трейлър, защото Falling Skies едва ли ще си отиде тихо.

В скорошно интервю на Лондон МСМ Експо, актьорите Муун Блъдгод (Ан Глас), Дрю Рой (Хал Мейсън) и Уил Патън (Капитан Уивър) потвърждават, че тази година залозите са още по-високи, новите извънземни ще играят ключова роля за сюжета, ще има много силен финал и няколко героя ще умрат. Още в първия епизод ще се разкрие името на новата раса и „много специфичната им връзка с един определен персонаж“.

При всички положения, дори и със спада на качеството в последните 1-2 сезона, финалът на историята за 2nd Mass ще е нещо, което си заслужава да се види, ако сте гледали епизодите досега. Не е чак толкова често да се даде възможност на сериал да завърши така, както сценаристите го искат, тъй че нека видим дали тези на „Падащи небеса“ ще успеят да оставят следа върху жанра или бързо-бързо ще потънат в забвение.

Новите епизоди ще започнат да излизат от 29 юни нататък.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
5 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Иван Петков

Е поне не ти остава много 🙂

Започна много добре и се превърна в някаква пародия, особено в 4ти сезон, но съм се заинатила да го изгледам.

Миро

‘Ша се гледа ! 🙂

Петя Ивайлова
Петя Ивайлова

Последният сезон беше прекалено завъртян точно заради семейните драми. Всъщност изглеждаше толкова различен, все едно някой се е опитал да пренапише основните сюжетни линии (тези свързани с взаимоотношенията между героите, имам предвид). Истината е, че въобще не ми се гледа и може би ще се задоволя само с това да прочета няколко ревюта след края на сезона, за да разбера какво се е случило, без да си губя времето.

SargoS

Този сериал нещо го изоставих рано- рано след 2ри или 3ти сезон, не помня точно вече, та някой може ли да сподели дали си струва да го продължа? Как са епизодите? Става ли завъртяно или продължават с тежките семейни драми?