Сара Уейн Калис заменя зомбитата с призраци

Трейлър за The Other Side of the Door.

След като героинята й умря в „Живите мъртви“ Сара Уейн Калис се насочва към друга свръхестествена история. Този път обаче става дума за филм, а не за сериал, и за призраци, а не за зомбита. Новият проект на актрисата от „Бягство от затвора“ се казва „Другата страна на вратата“ и изглежда доста по-страшен от „Живите мъртви“.

Калис ще играе Мария – скърбяща майка, която не може да преодолее загубата на сина си. Когато тя получава шанс да се свърже с него, за да се сбогува, нещата се объркват и зла сила получава достъп до света на живите. И всичко това, защото Мария не се вслушва в предупреждението да не отваря вратата…

Нищо твърде оригинално или задълбочено, просто още едно хорърче за тъмните нощи с приятели. Калис изглежда както винаги (все пак диапазонът й не е кой знае колко широк), но е хубаво, че най-накрая получава свой собствен филм, в който да е не просто главна героиня, а централен персонаж, който няма да дели светлината на прожекторите с други.

The Other Side of the Door ще мине по американските кина на 11 март, а до България не се знае дали ще стигне по официалните канали.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Мира

Е много ясно, че ще отвори вратата…. след като изрично кажеш НЕ ОТВАРЯЙ ВРАТАТА