colony

Трейлър за втори сезон на „Колония“

Окупацията на Лос Анджелис продължава.

Може и да не е най-хитовият сериал наоколо, но Colony на Карлтън Кюс и телевизия USA показа сравнително постоянство в рейтингите. Спадът след първия епизод (винаги има такъв) е сравнително малък, а последният епизод е само с 12% по-малко гледан от първия. Тази сигурност даде основание на канала-продуцент да поднови сериала за втори сезон миналата година и сега наближаваме премиерата му:

https://www.youtube.com/watch?v=wyywRKWyLzk

Уил Бауман (Джош Холоуей) е бивш агент на ФБР, а жена му, Кейти (Сара Уейн Калис) се опитва да държи семейството заедно. Семейството обаче е разделено от извънземна окупация, контролираща Лос Анджелис чрез колаборатори от страна на хората.

Първи сезон беше сравнително бавен, но пък умело натрупваше напрежението. Догодина явно няма да има излишни забавяния на историята, а напротив – нови технологии и невъзможни ситуации ще поставят главните герои на изпитание.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Маркетинговата кампания за новите епизоди не е много агресивна, вероятно поради и без друго скромния размер на аудиторията на сериала. Въпреки това имаме и клипчета зад кадър с Джош Холоуей и Сара Уейн Калис, които разказват какво означава „Колония“ за тях и какво очаква героите им.

Новите епизоди тръгват от 13 януари наше време.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата