antibirth-poster-s

Наташа Лион ще ражда изрод в Antibirth

Трейлър за хорър филм с неочакван обрат.

Как ще се почувствате, ако заченете непорочно на някой от поредните безпаметни купони със зловещо бебе, което се бъзика с ума ви? Добре де, крайно невероятно е това да ви се случи, но все пак е интересна идея за филм. Ако не ми вярвате, вижте трейлъра за Antibirth, но ви предупреждавам, че става все по-странен и луд с всяка изминала секунда:

https://www.youtube.com/watch?v=3T1chhXh2Tc

Както забелязхте, „Антираждане“ е част от официалната селекция на фестивала за независимо кино Сънданс, така че и други са го сметнали за интересен. В главната роля е Наташа Лион, която преди време стана известна с „Американски пай“, а сега се радва на нов подем в кариерата си с „Оранжевото е новото черно“. Именно оттам знаем, че на нея й отива да играе наркоманка по забавен начин, без да омаловажава драмата на героинята си. Тук ще я подкрепя и Клои Севини („Зловеща семейна история“), която ще играе най-добрата й приятелка.

Очевидно е, че филмът е нискобюджетен, но пък изглежда доста идеен. Ревютата на критиците потвърждават, че в него има интересни хрумки, но пък за много от тях е твърде странен и нестандартен.

В САЩ излиза на VOD и в избрани кина на 2 септември, а у нас вероятно ще стигне само по торентите.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата