Atlas-Starring-Jennifer-Lopez

Дженифър Лопес и ИИ спасяват света

Трейлър за филма Atlas.

Дженифър Лопес е по-известна като певица, но има доста сполучливи филми в кариерата си през годините. В последно време чуваме за нея по-често като актриса, отколкото заради нещо друго.

Новият й проект е филм за Netflix на име Atlas.  Той е от поредицата им високобюджетни имитатори на блокбъстъри с големи звезди в главните роли, но без особени дълбочина на сюжета или качество на сценария. Конкретно „Атлас“ изглежда доста бомастично откъм визуални ефекти, но пък и доста банален. Показахме ви тийзъра преди време, но той представи филма по доста по-различен начин. Ето пълния му трейлър:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Атлас Шепард е брилянтна анализаторка на данни, която обаче хич не се доверява на изкуствения интелект. Тя е изпратена на мисия да залови опасен робот, с когото дели мистериозно минало, но за целта трябва да оцелее в боен костюм, управляван именно от изкуствен интелект. Ще й се наложи да го направи, защото от това зависи не само животът й, но и съдбата на цялото човечество.

Отзивите към трейлъра са преоблаващо негативни, като един от най-харесваните коментари под трейлъра гласи „Заради това ли стачкуваха сценаристите“? Отбелязват се много прилики с Titanfall и други жанрови творби.

Естествено, това не означава, че филмът ще е тъп и няма да става за гледане, но вече е червен флаг и предупреждение да не очакваме много от него.

Atlas излиза само по Netflix на 24 май.