1 коментар
The-Tick

Супергерой-идиот тръгва по Amazon Prime

Интернет-гигантът продуцира нова версия на сериала The Tick.

Преди супергеройската мания да превземе света, в България не се излъчваха много сериали за комиксовите персонажи, извън анимационните. Въпреки това в САЩ е имало много опити за телевизионни продукции, коя от коя по-абсурдни на вид. The Tick тръгва през 2001 година, за да осмее колегите си, но остава само с един сезон. Въпреки че концепцията за почти малоумен супергерой в син костюм с антенки явно не е проработила на малък екран, комиксът си остава популярен и до ден днешен, което мотивира Amazon Prime да инвестира в римейк! Сега почитателите на Тик ще могат да го видят в нова светлина, но да се насладят на същата лудост и любов към абсурда.

Amazon вече са готови с пилотния епизод и са го качили онлайн в Amazon Prime (за САЩ), като за промоцията му си служат с две клипчета, предоставени на сайта Entertainment Weekly. В тях синият супергерой се доказва като недосегаем за обикновените оръжия и се сработва със своя партньор.

За съжаление двете клипчета не могат да се покажат директно в нашия сайт и не са качени в youtube, поради което ще се наложи да ги изгледате на сайта на източника тук.

В главната роля е британският комик Питър Серафимович, който веднага е паснал на персонажа. Потенциалният нов сериал е по инициатива и сценарий на Бен Едлънд, създателят на стария сериал. Той не очаква римейкът да стане тотален хит, но се надява да намери достатъчно подкрепа от феновете, за да оцелее. Преди това обаче, Амазон ще изчакат обратна връзка от зрителите, за да решат дали да подкрепят цял сезон, или това ще си остане поредният провален пилот под тяхното лого. Преди 2 години тв-версията на „Зомбиленд“ имаше големи надежди, но си остана само с пилотната серия, която не се хареса достатъчно на зрителите, за да си заслужи пълна поръчка. Стискаме палци на не твърде умния син герой да бъде по-успешен.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата