Fear-the-Walking-Dead-Main-Cast-photo

Промо за трети сезон на Fear the Walking Dead

Героите преодоляват страховете си и свикват със зомби-реалността.

„Пази се от живите мъртви“ се завръща това лято, за да не ни остави без зомбита докато The Walking Dead си почива. Новите епизоди ще се развиват на границата между САЩ и Мексико, или поне на бившата такава, след като в зомби-апокалипсиса вече няма държави. Промото по-долу не дава подробности за това какво и защо точно ще се случва там, но показва някои интересни начини, по които са се развили героите. Мадисън, например, вади око на някакво момче, вероятно войник-граничар, обезврежда зомби с удар в лицето и души войник. Не е лошо като за бивша домакиня.

https://www.youtube.com/watch?v=Y5oOCxX7RSI

Военните изглеждат доста зли тук – явно се опитват да поддържат някакъв ред, но не в интерес на гражданите. Малко по малко и този сериал отива там, където стигна родителят му, „Живите мъртви“ – зомбитата вече не са най-голямата заплаха – хората са. Това казва и мотото на сезона – „Изправи се срещу страховете си, страхувай се от това, в което се превръщаш“. В толкова жесток свят явно и най-миролюбивите пътешественици се превръщат в хладнокръвни убийци.

Напомняме, че тази година ще е последната за Дейвид Ериксън като главен сценарист, така че нищо чудно да видим завършек на някои сюжетни линии. От друга страна, на този пост са се изреждали няколко човека в „Живите мъртви“, без това да се отразява сериозно на епизодите.

Fear the Walking Dead се завръща на 5 юни българско време.

 

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата