The Defenders с първи кадри

Супергероите се събират за обща битка.

Как ще се запознаят Джесика Джоунс и Матю Мърдок? Кой би победил в сблъсък между Люк Кейдж и Дани Ранд? На тези въпроси още в първите секунди отговаря първият трейлър към следващия сериал на Марвел и Нетфликс – „Защитниците“. Той ще събере четиримата култови супергерои в една обща дружина, за да се преборят с враг, когото могат да победят само заедно.

Трейлърът обещава епична и драматична война за Ню Йорк, както и труден стар за новата дружина, но пък най-големите приятелства се раждат именно така. Сигорни Уивър засега не изглежда особено заплашителна като основния злодей, но никой не знае какво точно крие тя в ръкава си към момента.

The Defenders ще излезе на 18 август за потребителите на Netflix по целия свят.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
7 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Драго

Подкрепям Cinemascrotum! Особено Люк и Юмрука бяха много зле…Чакаме си Punisher в общи линии

Петя Ивайлова

Освен Мат Мърдок, харесвам и Джесика. Не ми харесва изявлението на сценаристката, че щяла да я остави нещастна пияница, въпреки че животът й се пооправи след победата над Килгрейв. Ако е по-стабилна психически нямало да бъде интересна…

cinemascrotum

Освен сляпото адвокатче, всички останали са безинтересни натегачи, а самостоятелните им серии бяха чиста загуба на време.

Славяна

Ииип. Тъкмо подарък за рождения ми ден, цяла събота това ще правя, от сега си знам!Аз като цяло се надявам и Колийн и Хогарт да се появят, но ще видим. Сигорни Уивър… интересно звучи ?

рин

Всички герои са интересни, 18 август очаквай „ни“ 🙂

Петя Ивайлова

От четирима герои, двама са ми симпатични. И имам проблем с това, че Клеър е бивша на Мат и настояща на Люк, който е бивш на Джесика , но се има за най-морална от всички. Въпреки тези съображения, ще го гледам със сигурност 🙂

Nedev88

Това ще е по-добро от Justice League. Убеден съм.