Да спасим динозаврите

Трейлър за „Джурасик свят: Рухналото кралство“.

През 2015 година „Джурасик свят“ постави нови рекорди в киното и в крайна сметка стана третият най-печеливш филм на всички времена (макар по-късно „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ да го задмина). Въпрос на време беше да видим продължението. То носи заглавието „Джурасик свят: Рухналото кралство“ и в него главните роли отново се изпълняват от Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Джеф Голдблум, Б. Д. Уонг и купища динозаври.

Оказва се, че в Jurassic World: Fallen Kingdom островът с праисторическите влечуги е на прага на природен катаклизъм, заради който динозаврите отново могат да изчезнат. Режисьор е не Колин Тревъроу, а Хуан Антонио Байона, който е решил да направи продължението по-хорър ориентирано. Ще бъдат показани и нови видове динозаври, които да впечатлят публиката.

Минали са четири години откакто паркът и луксозен курорт „Джурасик свят“ беше унищожен от избягали динозаври. Айла Нублар е изоставен от хората, а динозаврите оцеляват сами в джунглата. Но когато спящия вулкан на острова се пробужда, Оуен и Клеър се отправят на мисия да спасят останалите динозаври от ново изчезване. Оуен е мотивиран да намери Блу, обучения от него раптор, който все още липсва, а Клеър се е научила да уважава животните и прави опазването им своя мисия. След като пристигат на острова и лавата започва да изригва, експедицията открива конспирация, която може да върне цялата планета в състояние, невиждано от праисторически времена.

Премиерата на „Джурасик свят: Рухналото кралство“ е на 8 юни 2018 г. Ето и един поглед зад кулисите:

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
6 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Той май няма и да се връща на самия остров, а ще дава акъл от разстояние.

Nedev88

Нормално да е за кратко. Кой би се върнал за трети път доброволно на място, където едва не бива изяден от динозаври?! 😀
Има слухове, че и Сам Нийл ще се появи за кратко, но не са потвърдени.

Петър Атанасов

Броя казаното от теб за плюс, защото Голдблум не ми е от най-симпатичните.

cinemascrotum

Много се приказва за участието на Голдблум, но той самият заяви, че ролята му е пренебрежимо миниатюрна, така че не го бройте за плюс.

Петър Атанасов

О, и аз се съмнявам. Публиката си взе дозата динозавърска носталгия преди 2 години, а реално филмът не беше кой знае какво. И този трейлър също не ме впечатлява, макар че има време за по-обещаващи кадри. Засега очаквам бокс-офис като на малко по-успешен комиксов филм.

Nedev88

Обединили са втория и третия JP в един филм, копирайки доста сцени от третия. Хитър ход, обаче, да вкарат популярен герой от старите, както и да го наклонят към хорър жанра.
И все пак се съмнявам да достигне милиард (макар че и за първия си мислех същото, а той ги отвя :D).