6 коментара
Jurassic-World-Fallen-Kingdom-New-Dinosaur-Photo

Да спасим динозаврите

Трейлър за „Джурасик свят: Рухналото кралство“.

През 2015 година „Джурасик свят“ постави нови рекорди в киното и в крайна сметка стана третият най-печеливш филм на всички времена (макар по-късно „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ да го задмина). Въпрос на време беше да видим продължението. То носи заглавието „Джурасик свят: Рухналото кралство“ и в него главните роли отново се изпълняват от Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Джеф Голдблум, Б. Д. Уонг и купища динозаври.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Оказва се, че в Jurassic World: Fallen Kingdom островът с праисторическите влечуги е на прага на природен катаклизъм, заради който динозаврите отново могат да изчезнат. Режисьор е не Колин Тревъроу, а Хуан Антонио Байона, който е решил да направи продължението по-хорър ориентирано. Ще бъдат показани и нови видове динозаври, които да впечатлят публиката.

Минали са четири години откакто паркът и луксозен курорт „Джурасик свят“ беше унищожен от избягали динозаври. Айла Нублар е изоставен от хората, а динозаврите оцеляват сами в джунглата. Но когато спящия вулкан на острова се пробужда, Оуен и Клеър се отправят на мисия да спасят останалите динозаври от ново изчезване. Оуен е мотивиран да намери Блу, обучения от него раптор, който все още липсва, а Клеър се е научила да уважава животните и прави опазването им своя мисия. След като пристигат на острова и лавата започва да изригва, експедицията открива конспирация, която може да върне цялата планета в състояние, невиждано от праисторически времена.

Премиерата на „Джурасик свят: Рухналото кралство“ е на 8 юни 2018 г. Ето и един поглед зад кулисите:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата