ghosted

Ghosted няма да има втори сезон

Дебютът на свръхестествената комедия мина незабелязано и няма да се завърне.

Изображение с име: ghostedОт Лерой и Макс останаха само призраци. Комедийният сериал Ghosted на Fox е спрян още преди да е завършил излъчването на първия си сезон. Въпреки че сериалът изглеждаше сякаш има потенциал с плодовита концепция и обичани актьори (Крег Робинсън и Адам Скот), той няма да преживее първата си година. Ghosted имаше проблеми още в началото на продукцията си – програмната схема накъса епизодите, а след девети се наложи смяна на изпълнителните продуценти и половин година почивка. Сега последните шест епизода се излъчват сравнително редовно (до момента), но половината публика вече се е отказала от тях (средният брой зрители на първите 9 епизода е бил над 2,9 милиона, а на новите четири епизода – малко над 1,2). Логично, Fox прекратява експеримента, въпреки че остават още три серии за излъчване.

Не може да се отрече, че промяната в екипа от сценаристи се усеща и според повечето, които още гледат сериала, е за добро. За съжаление, на публиката или вече не й пука, или не е съгласна с отзивите на критиците. Още не се знае какво са ни подготвили сценаристите за финал на сезона и дали последният епизод ще предостави уместен завършек на историята или пък ще представлява клифхенгър, който никога няма да бъде разрешен. Стискаме палци за първото, а така също и на екипа на сериала следващият им проект да бъде по-устойчив.

За следващия есенно-зимен сезон Fox ще трябва да си търси нова комедия или да остане без нито една такава след като всички сериали от този жанр, включително „Последният човек на Земята“, бяха спрени или завършиха.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата