1 коментар
Chilling-Adventures-of-Sabrina-TV-Show-Poster

Ще има специален коледен епизод за Сабрина

Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale.

Netflix поначало имаха голямо доверие в новия си сериал, „Смразяващите приключения на Сабрина“, което доказаха с поръчката на втори сезон веднага след първи и пристъпването към заснемането му още преди какъвто и да е дебют. Сега се оказва, че не само ще гледаме още епизоди догодина, но ще имаме и спешъл, свързан с Коледа! За него все още няма трейлър, но можем да видим кадри в общия трейлър за празничните продукции на стрийминг сайта. Ето го и него:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Явно интересът към Сабрина е голям и е вероятно коледният епизод също да събере много зрители, особено след финала на първи сезон. Заглавието на серията е „Зимна приказка“, а описанието на сюжета гласи: „Църквата на нощта, като всички вещерски сборища, празнува зимното слънцестоене – най-дългата нощ в годината – когато семействата се събират около огъня, за да пеят езически песни и да си разказват истории за духове. Но празниците са и време за гости и посетители – както желани, така и нежелани – никога не знаеш кой може да се спусне по комина…“

Въпреки че Chilling Adventures of Sabrina е доста по-ужасяващ от стария сериал, чарът на персонажите и чувството им за хумор не са съвсем изгубени. Дори напротив – въпреки че семейство Спелман са сатанисти, техният морал не е чак толкова по-различен от нашия. Опазването на семейството и грижата за ближния не са им чужди. В седми епизод вече видяхме как вещиците празнуват Деня на благодарността, така че отбелязването на Коледа със специален епизод не е никак изненадващо.

Коледният спешъл ще излезе на 14 декември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата