CW подновява почти всичко свое

8 фантастични сериала ще имат нови сезони.

CW никога не е била особено строга със своите сериали – трябва продукцията да е крайно тъпа или поне неуспешна, за да не се добере до втори сезон. Дори The Outpost беше подновен за втори сезон в края на миналата година. Supernatural пък изглежда сякаш ще продължава докато някой от актьорите не почине от старост. Затова не е изненада, че и сега сме свидетели на масови поръчки за нови сезони.

„Свръхестествено“ ще има 15-ти сезон. Борбата на Сам и Дийн с демоните продължава. В момента върви 14-ти сезон, епизодите на който се гледат от почти милион и половина души всяка седмица (сравнително малко отстъпление спрямо миналата година). Догодина Supernatural ще влезе в топ 10 на най-дълго продължилите американски сериали. Ако броим само фантастиките, то той вече е на първо място (въпреки че понякога в „Семейство Симпсън“ има фантастични елементи, а той е абсолютният шампион с 30 сезона и още предстоящи).

Всички сериали от вселената на „Стрелата“ също ще продължат, тоест ще има нови сезони за „Стрелата“, „Светкавицата“, „Супергърл“, „Легендите на утрешния ден“ и „Черната светкавица“ (който обаче все още се води самостоятелен). В допълнение ще влезе и „Батуоман“, която беше представена тази година в пресичащите се епизоди. С нея общият брой сериали от вселената на DC по тази телевизия ще стане 6. Още един и ще имат по един за всяка вечер от седмицата. Разбира се, в новите сезони ще има и още едно голямо събитие, което да събере героите от различните сериали заедно – дали всички или само някои от тях, предстои да видим.

Второто разклонение на „Дневниците на вампира“, Legacies също продължава с втори сезон. Успешен дебют направиха и новите вещици от Charmed – и те остават на екран.

В неизвестност е единствено „Розуел, Ню Мексико“, тъй като от него има излъчени само 3 епизода до момента. Засега рейтингите там са достатъчно добри, съизмерими с тези на „Супергърл“ и малко под тези на „Свръхестествено“, така че ако няма сериозен спад, вероятно също ще видим подновяване. „Чародейките“ и „Наследства“ спечелиха поръчки с около 25% по-малко зрители.

Ако сте сред феновете на някой от изброените сериали – честито!

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

На мен пък взе да ми писва от расизъм, употребата на думата джендър из коментари в сайта и т.н. простотии, затова предупреждавам, че ако не спрете, скоро ще започна да трия коментари.

Владимир

Сега расизма е срещу белите.От години се действа по плана „Долу белите“,и джендър,гей и етническата пропаганда в киното и телевизията е само малка част от него.Ако някой не вярва – да гледа Стар Трек Джендър … имам предвид Откритие.За щастие хората все още не са се издухали чак дотам и резултата е точно обратния на това на което се надяваха – в момента расизма и хомофобията са във възход.Ето го резултата насила да ни правят „политкоректни“ и „толерантни“.
Никога не сме били такива – няма да бъдем и за напред.

Славяна

Айдеееее Чародейките да си ходят по живо по здраво! Мразя ринейкоее с негри… Може да съм расистка в това отношение ама ми писна вече.