1 коментар
Westworld-Season-2

Първи трейлър за трети сезон на Westworld

Арън Пол се присъединява към доста различно изглеждащ трети сезон на култовия сериал.

Историята на Долорес продължава, и то май извън парка! В първия тийзър към следващия сезон на „Западен свят“ виждаме голям град с леко футуристичен вид, в който животът е съвсем различен от този в увеселителния парк, познат ни от първите два сезона. Главният герой за тийзъра е нов и е изигран от Арън Пол („В обувките на Сатаната“). Ако бяхте видели тази реклама първо по телевизията, без заглавие и увод на статията, вероятно нямаше да разберете, че става дума за „Западен свят“ до самия край.

https://www.youtube.com/watch?v=deSUQ7mZfWk

В края на втори сезон Долорес и Бернард избягаха от парка и решиха да построят нов свят за роботи, ако трябва и с насилие. Ако се съди по трейлъра, героят на Арън Пол също не е много доволен от света на хората и може да се присъедини към синтетичните бунтовници. Външният свят до голяма степен е също толкова фалшив, колкото и Уестуърлд. Освен това, явно роботите са доста разпространени и извън парка, били те напреднали модели като Домакините от парка или по-стари.

Втори сезон на Westworld беше доста по-слабо приет от първи, така че трети ще трябва доста да се постарае, за да върне зрителите от едно време. Ще видим дали ще успее да го направи, но чак догодина.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата