Тийзър за Star Trek: Picard

Следващият сериал от „Стар Трек“ вселената ще продължи историята на „Стар Трек: Следващото поколение“.

Патрик Стюарт определено стана звезда благодарение на „Стар Трек: Следващото поколение“, където изигра емблематичната роля на капитан Жан-Люк Пикар – най-добрия от всички капитани във вселената. Затова и не е учудващо, че въпреки преклонната му възраст, CBS All Access ще изгражда ново разклонение около него. То дори носи името на героя му – „Стар Трек: Пикар“. Готов е и първият тийзър към него:

По принцип Патрик Стюарт нямаше намерение да се връща за цял сериал, но идея за сюжет на Алекс Кърцман го е убедила. Известно е, че Пикар вече не е капитан от Звездния флот, тъй като разрушението на Ромулус е променило живота му по осезаем начин. Тийзърът го намира в лозето на семейството му във Франция, което е препратка към старите серии. Със сигурност сериалът се очертава като по-бавен и дълбокомислен от екшън-ориентирания „Стар Трек: Дискавъри“.

Въпреки че този се очертава като най-интересния Star Trek проект, CBS All Access готви и други разклонения – анимационна комедия, наречена „Ниските палуби“ и сериал за Филипа Джорджу, която вече работи за Сектор 31. Идеята е да дойде момент, в който всяка седмица да излиза по един нов епизод на нещо треково, което да държи абонатите на стрийминг платформата вързани към нея.

Не знаем кога ще бъде готов първи сезон на „Стар Трек: Пикар“, но той ще стигне до нас не по Netflix, където гледаме „Дискавъри“, а по Amazon Prime.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Тийзърът ми прилича малко като на реклама на вино…. от бъдещето 🙂
Welcome to the future with wine Picard.

рин

Дано да е по-добро от дискавъри… и пенсионерско да е, няма да е промиващо мозъка детско.. но… всичко е възможно в днешно време…

Петър Атанасов

Аз се надявам да не е прекалено пенсионерско 😀

Въпреки началното ми разочарование /наблягам на начално/ от Дискавърито, това клипче изглежда много интересно. Но няма да се надявам прекалено. Вскеи случай е в пъти по добро от климчето с корабаот Дискавъри :).
Много се днадявам само да не е прекуел, спомени, алтернативни вселени хологами и подобно :).